Για κάθε ανάγκη εκτύπωσης η λύση είναι Public

Περίληψη: Χαρτί και μολύβι μπορεί να είναι ακόμα και σήμερα τα βασικά εργαλεία κάθε μαθητή, αλλά...

Χαρτί και μολύβι μπορεί να είναι ακόμα και σήμερα τα βασικά εργαλεία κάθε μαθητή, αλλά η τεχνολογία δεν λείπει πλέον από τη σχολική αίθουσα. Με το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς απαραίτητο εργαλείο είναι ένα πολυμηχάνημα!

Μέσα στη χρονιά σίγουρα θα χρειαστεί να εκτυπώσεις τις εργασίες σου και να βγάλεις φωτοτυπίες.. Για να μην μπαίνεις λοιπόν κάθε τρεις και λίγο στον κόπο να πηγαίνεις σε βιβλιοπωλείο, επένδυσε σε ένα πολυμηχάνημα για το σπίτι και ξεμπέρδεψες!

Το Public σου προτείνει λύσεις ανάλογα τις ανάγκες σου αλλά….και το πορτοφόλι σου! Στο Public θα βρεις δύο πολυμηχανήματα τα οποία θα καλύψουν κάθε βασική σου ανάγκη.

Εύκολη χρήση ή για απαιτητικούς!

Το HP Deskjet 2630 προσφέρει απλή & εύκολη χρήση καθώς όλα μπορείς να τα κάνεις ασύρματα μέσω Wi-Fi. Το Pixma MG5750 της Canon προσφέρει περισσότερες λειτουργίες για τους πιο «ψαγμένους» που θέλουν εκτύπωση με διαφορά! Με ανάλυση 4800x1200 μπορείς να εκτυπώσεις ακόμα και τις φωτογραφίες σου με εξαιρετική ποιότητα και λειτουργία αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης. Και τα δύο μηχανήματα υποστηρίζουν φωτοτυπίες και σάρωση, οπότε διαθέτουν ό,τι μπορεί να χρειαστείς.

Περιορισμένος χώρος

Στο παιδικό δωμάτιο ή στο φοιτητικό σπίτι όμως ο χώρος μπορεί να είναι περιορισμένος. Για τέτοιες περιπτώσεις φτιάχτηκε το HP Ink Advantage 3789 το οποίο είναι το μικρότερο πολυμηχάνημα της αγοράς. Οι επιλογές σου όμως δεν σταματούν εδώ.

Για ασταμάτητες εκτυπώσεις χωρίς 2η σκέψη!

Οι απαιτήσεις σου όμως μπορεί να είναι ακόμα μεγαλύτερες και το σπίτι να είναι παράλληλα και γραφείο. Όταν ο όγκος εκτυπώσεων είναι μεγάλος, η κλασική λύση ήταν πάντα ένας laser εκτυπωτής. Όχι πια. Με τα EcoTank μηχανήματα της Epson συνδυάζεις ποιότητα έγχρωμης εκτύπωσης inkjet με ασυναγώνιστη οικονομία. Το Epson L3151 διαθέτει βελτιωμένο σύστημα αναπλήρωσης μελανιού το οποίο με ένα μόνο γέμισμα σου προσφέρει μέχρι και 14.000 σελίδες ασπρόμαυρης εκτύπωσης ή 5.200 σελίδες έγχρωμης εκτύπωσης.

Βρες όλες τις λύσεις εδώ και φυσικά μην ξεχνάς τα απαραίτητα αναλώσιμα για να έχεις τις καλύτερες εκτυπώσεις με διαφορά! Στο Public, άλλωστε, θα βρεις ποιοτικό και οικονομικό χαρτί που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Όλες τις επιλογές σε χαρτί που μπορείς να χρειαστείς θα τις βρεις εδώ

Παράλληλα, δεν πρέπει να παραλείψεις να προμηθευτείς μελάνια. Βρες την μεγαλύτερη γκάμα σε μελάνια & toners στο Public και προετοιμάσου για μία μαγική σχολική χρονιά!