Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αρχηγός στο All Star Game!

Περίληψη: Έχει καταφέρει ήδη πολλά, αλλά συνεχίζει να «σκοράρει» (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Το νέο κατόρθωμα του...

Έχει καταφέρει ήδη πολλά, αλλά συνεχίζει να «σκοράρει» (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Το νέο κατόρθωμα του «Greek Freak» είναι πως θα γίνει ο πρώτος έλληνας αρχηγός ομάδας σε All Star Game, αφού πήρε τις περισσότερες ψήφους από κάθε άλλο παίκτη στην Ανατολική Περιφέρεια. 

Για να καταλάβουμε το μέγεθος της επιτυχίας του, αρκεί να αναφέρουμε πως απέναντί του - ως αρχηγό της Δύσης - θα βρει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, που αγωνίζεται στους L.Α. Lakers.

Αρχικά ο Αντετοκούνμπο συγκέντρωσε 4.375.747 ψήφους, ενώ ο Τζέιμς 4.620.809. Ωστόσο ο Γιάννης κέρδισε 269 ψήφους στην ψηφοφορία των παικτών, έναντι 174 του Τζέιμς, και 99 στους δημοσιογράφους, με τον «βασιλιά» να σταματάει στους 78.

Οι δύο αρχηγοί θα επιλέξουν τις επόμενες μέρες τους παίκτες που θέλουν για συμπαίκτες τους, αν και ο Γιάννης ήδη δήλωσε τις προτιμήσεις του: «Ξέρω ποιον θα επιλέξω. Όλα έχουν σχέση με την αγάπη. Είμαι εραστής και όχι πολεμιστής, οπότε θα επιλέξω τον Τζοέλ Εμπίντ. Μετά τους βασικούς θα επιλέξω τους αναπληρωματικούς και τους συμπαίκτες μου. Τον Μίντλετον και τον Μπλέντσο».

«Θα κάνω ό,τι μπορώ για να εκπροσωπήσω όσο καλύτερα μπορώ την πόλη του Μιλγουόκι, τους Μπακς, τους συμπαίκτες μου και το ΝΒΑ», συνέχισε. «Εκτιμώ αυτό που έγινε και είμαι ευγνώμων που οι φίλαθλοι με ψήφισαν ως έναν από τους αρχηγούς στο All Star Game, το οποίο το παρακολουθεί όλος ο κόσμος. Θα κάνω την δική μου ομάδα, αλλά θα προσπαθήσω να ζήσω την στιγμή, να περάσω καλά και να απολαύσω όλη αυτή την διαδικασία».

Το All Star Game θα διεξαχθεί φέτος στη Σάρλοτ στις 15-17 Φεβρουαρίου και όλοι ανυπομονούμε να δούμε τον δικό μας Γιάννη στη θέση του αρχηγού, που δήλωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram «πραγματικά ευλογημένος και ευγνώμων». 

Μέχρι τότε, ξεκινάμε... ζέσταμα με το NBA 2K19 και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο εξώφυλλο.

Θα το βρείτε διαθέσιμο στο κοντινότερο κατάστημα Public και στο public.gr!