H CD Projekt RED ανακοίνωσε διαγωνισμό cosplay για το Cyberpunk 2077

Περίληψη: Η CD Projekt RED ανεβάζει το hype ακόμη περισσότερο για το Cyberpunk 2077 και μέχρι...

Η CD Projekt RED ανεβάζει το hype ακόμη περισσότερο για το Cyberpunk 2077 και μέχρι να έρθει το παιχνίδι στα χέρια μας, θα μας απασχολήσει με κάτι αρκετά ενδιαφέρον. Το γνωστό πολωνικό studio ανακοίνωσε έναν επίσημο διαγωνισμό cosplay για το Cyberpunk 2077, καλώντας τους fans να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή στολή εμπνευσμένη από τον κόσμο της παραγωγής και να διεκδικήσουν έτσι χρηματικά έπαθλα αξίας 40.000 δολαρίων και όχι μόνο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να εμφανιστούν και να δηλώσουν συμμετοχή στα 5 επερχόμενα σημαντικά gaming events (Gamescom, PAX West, Tokyo Game Show, Igromir και Paris Games Week) και στη συνέχεια η εταιρεία θα διαλέξει τους 10 καλύτερους για να τους στείλει στο μεγάλο τελικό. Η διοργάνωση έχει οριστεί να γίνει κάποια στιγμή μέσα στο 2020 και οι πρώτοι θα κερδίσουν από ένα σημαντικό μερίδιο των 40.000 δολαρίων, έπαθλα και συλλεκτικές εκδόσεις του παιχνιδιού.

https://youtu.be/qU3-4IrZ7tk

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου 2020 για PC, PS4 και Xbox One και μπορείτε να κάνετε τώρα την προ-παραγγελία σας στα καταστήματα Public ή στο Public.gr.