H Gearbox ανακοίνωσε το Borderlands 3!

Περίληψη: Μετά το teasing αρκετών ημερών, ήρθε η ώρα της αποκάλυψης για το Borderlands 3. Η...

Μετά το teasing αρκετών ημερών, ήρθε η ώρα της αποκάλυψης για το Borderlands 3. Η Gearbox ανακοίνωσε το παιχνίδι στο πλαίσιο της PAX East 2019, χωρίς ωστόσο να πει πολλά πράγματα που μπορούν να μας οδηγήσουν σε κάποια πρώτα συμπεράσματα.

Στο πρώτο trailer που δημοσιεύτηκε, εμφανίζονται 4 νέοι χαρακτήρες, ενώ βλέπουμε ξανά τους Lillith, Kincaid, Sir Hammerlock, Mordecai, Brick και Tiny Tina. Δείτε το στη συνέχεια, αναμένοντας για κάποιες παραπάνω πληροφορίες στις 3 Απριλίου.

https://youtu.be/d9Gu1PspA3Y

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε το Borderlands: Game of the Year Edition για PS4, Xbox One και PC. Θα κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου και στο πακέτο θα περιλαμβάνεται ο αρχικός τίτλος με βελτιωμένα γραφικά και φωτισμούς, καθώς και όλα τα DLCs που έχουν κυκλοφορήσει.

Η τρίτη και τελευταία ανακοίνωση για τη σειρά έχει να κάνει με το Borderlands: The Handsome Collection, που έχει ήδη κυκλοφορήσει. Στις 3 Απριλίου η Gearbox θα διαθέσει ένα δωρεάν update που θα αναβαθμίζει τα textures και θα ανεβάζει την ανάλυσή του σε για τα PS4 Pro και Xbox One X.

Βρείτε την πληρέστερη γκάμα παιχνιδιών Borderlands στα καταστήματα Public και στο public.gr.