H Hannah Kent στο Public: Όσα έγιναν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Περίληψη: To Public, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ίκαρος, έφεραν για πρώτη φορά την Hannah Kent...

To Public, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ίκαρος, έφεραν για πρώτη φορά την Hannah Kent στην Ελλάδα, η οποία απάντησε με μεγάλη χαρά σε ερωτήσεις του κοινού μιλώντας για τα σπουδαία βιβλία της, «Έθιμα Ταφής» και «Οι Καλοί». 

Η νεαρή συγγραφέας έχει καταφέρει ήδη να αφήσει συγγραφικό στίγμα με τους στέρεους χαρακτήρες που δημιουργεί και τον τρόπο που ανατέμνει και αναπλάθει περιστατικά που συμβαίνουν στην κοινωνία.

Την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των βιβλίων της στην Αθήνα, στο Public Café Restaurant Συντάγματος, που γέμισε από κόσμο που ήρθε να την γνωρίσει και να την ακούσει από κοντά. Η συγγραφέας συνομίλησε με τη δημοσιογράφο-συγγραφέα Στέλλα Κάσδαγλη και τη μεταφράστρια των βιβλίων της, Μαρία Αγγελίδου.

Την επόμενη μέρα, Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και το Public Τσιμισκή, όπου συζήτησε με τη δημοσιογράφο Λεμονιά Βασβάνη και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της.

Με απαράμιλλη ευγένια και το χαμόγελο να μη την εγκαταλείπει ούτε στιγμή, η συγγραφέας μίλησε, μεταξύ άλλων, για το νέο ιστορικό μυθιστόρημα που ετοιμάζει αυτή την στιγμή, καθώς και για την επικείμενη διασκευή του βιβλίου της «Οι Καλοί» στον κινηματογράφο.

Χώρια από τις ερωτήσεις του κοινού, απάντησε και σε πέντε ερωτήσεις αποκλειστικά για το Public Blog.

Εμείς της ευχόμαστε να είναι υγιής και να συνεχίσει να γράφει και να συγκινεί τους αναγνώστες. Και φυσικά την περιμένουμε να έρθει ξανά στην Ελλάδα και το Public!