H συλλογή Atari Flashback Classics διαθέσιμη και στο Nintendo Switch!

Περίληψη: Για σένα, που είσαι οπαδός του retro gaming, τα τελευταία δύο χρόνια είναι ονειρικά. Με...

Για σένα, που είσαι οπαδός του retro gaming, τα τελευταία δύο χρόνια είναι ονειρικά. Με κύριο όχημα τις επανεκδόσεις κλασσικών κονσολών της δεκαετίας του '80 και του '90, οι επιλογές που έχεις στη διάθεσή σου είναι περισσότερες από ποτέ.

Δεν είναι, όμως, υποχρεωτικό να αγοράσεις κάποιο νέο σύστημα για να απολαύσεις ρετρό παιχνίδια, αφού κάποιες εταιρείες φροντίζουν και προσφέρουν παλιά παιχνίδια σε συλλογές για σύγχρονες κονσόλες.

Τέτοια περίπτωση αποτελεί η συλλογή Atari Flashback Classics, που πρόσφατα έγινε διαθέσιμη και για Nintendo Switch. Η συλλογή - που στο παρελθόν έχει κυκλοφορήσει και σε κονσόλες (PS Vista, PS4, Xbox One) - στην έκδοση του Switch περιλαμβάνει 150 κλασσικούς τίτλους από Atari 2600, Atari 5200 και Coin-op, με υποστήριξη multiplayer (είτε τοπικά είτε online) και συμβατότητα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Switch.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη από τα μέσα Δεκέμβρη στο αμερικανικό Nintendo Store και ελπίζουμε ότι σύντομα θα εμφανιστεί και στο ευρωπαϊκό.

Στο μεταξύ, μπορείς να βρεις κάποια από τα κλασσικά παιχνίδια της Atari στις δύο retro κονσόλες που είναι άμεσα διαθέσιμες στο Public.