Hellboy countdown: Η επιστροφή από την Κόλαση

Περίληψη: Βίαιος, αιμοδιψής αλλά και πιο σαρκαστικός από ποτέ, ο Hellboy επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και......

Βίαιος, αιμοδιψής αλλά και πιο σαρκαστικός από ποτέ, ο Hellboy επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και... από την κόλαση στην Αγγλία, όπου πρέπει να νικήσει την παντοδύναμη μάγισσα Nimue, γνωστή και ως «Βασίλισσα του Αίματος» ή «Κυρά της Λίμνης» από τον μύθο του Αρθούρου.

Στόχος δικός της η καταστροφή της ανθρωπότητας, ενώ στόχος του Hellboy δεν είναι άλλος από το να... σώσει τον κόσμο! Όσο δυνατός όμως κι αν είναι, σίγουρα δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος. Όπως αποκαλύφθηκε στον επίσημο λογαριασμό της ταινίας στο Twitter, θα έχει πολύ δυνατούς συμμάχους...

Δίπλα του, λοιπόν, θα βρεθούν ο Major Daimio, ως επικεφαλής ειδικών αποστολών, και η Alice στον ρόλο ενός πολύ δυνατού μέντιουμ. Μαζί σχηματίζουν την «ομάδα κρούσης» του B.P.R.D. (Bureau for Paranormal Research & Defense), μια κρατική οργάνωση των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου, που σκοπός της είναι η διερεύνηση μεταφυσικών φαινομένων και η προστασία από πιθανές μεταφυσικές απειλές.

Τη... νεότερη απειλή για την ανθρωπότητα ενσαρκώνει η Milla Jovovich, που θα υποδυθεί την μάγισσα Nimue, η οποία -μεταξύ άλλων- απειλεί να μετατρέψει το Λονδίνο σε σκόνη και παράλληλα προσπαθεί να πάρει τον Hellboy με το μέρος της.

Η πλοκή της ταινίας αντλεί έμπνευση από πολλά και διαφορετικά comics του Hellboy, αλλά, αν θες να δεις από πού ξεκίνησαν όλα, πρέπει να πας πίσω στο 1952. Μέσα από τις σελίδες του Hellboy and the B.P.R.D. 1952, που θα βρεις αποκλειστικά στο Public, θα ζήσεις λεπτό προς λεπτό την πρώτη αποστολή του.

Λίγα λόγια για την υπόθεση: Μια σειρά από ανεξήγητους φόνους θα αναγκάσουν τον καθηγητή Broom, ο οποίος ηγείται του B.P.R.D., να στείλει τον νεαρό Hellboy μαζί με μια μικρή ομάδα σε ένα χωριό της Βραζιλίας, όπου οι φήμες για κάτι χειρότερο που καραδοκεί αποδεικνύονται αληθινές....

Βρες όλα τα comics του Hellboy στο κοντινότερο κατάστημα Public και στο public.gr!