Hitman 2: όλα τα νέα χαρακτηριστικά μέσα από τρία trailer

Περίληψη: Καθώς έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Hitman 2, Warner Bros και...

Καθώς έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Hitman 2, Warner Bros και IO Interactive αποφάσισαν να ανεβάσουν λίγο τη... θερμοκρασία, αποκαλύπτοντας και τις τελευταίες λεπτομέρειες που ήταν άγνωστες για τη νέα περιπέτεια του Agent 47, μέσα από τρία νέα trailer με κινηματογραφικό αέρα. Με τίτλο «Untouchable», το πρώτο trailer αποκαλύπτει όλες τις τοποθεσίες που θα επισκεφτείς για να φέρεις σε πέρας τα συμβόλαια θανάτου. Οι στάσεις που θα κάνεις; Μαϊάμι, Κολομβία, Μουμπάι, Hawke’s Bay στη Νέα Ζηλανδία, Βερμόντ και το μυστηριώδες Isle of Sgail στη Βόρεια θάλασσα.

Εκτός από εξωτικές τοποθεσίες το Hitman 2 θα προσφέρει καινούργια multiplayer modes, βελτιωμένη combat AI, καινούργια όπλα, νέους τρόπους παρακολούθησης και ακόμα περισσότερο περιεχόμενο μετά την κυκλοφορία του τίτλου, όπως γλαφυρά περιγράφει το δεύτερο trailer, με τίτλο «Hitman Perfected».

Και για να μη νομίζεις πως οι νέες αποστολές θα αργήσουν, η πρώτη εξ αυτών, με τίτλο «Elusive Target», θα γίνει διαθέσιμη μόλις μία εβδομάδα μετά την επίσημη κυκλοφορία του τίτλου, στις 20 Νοεμβρίου, με το γνωστό ηθοποιό Sean Bean στο ρόλο του στόχου Mark Faba.