Home entertainment: Tα 4 DVDs που θα δω μέσα στον Ιούλιο

Περίληψη: Καιρό φουλ καλοκαιρινό δεν κάνει για θερινό σινεμά, φοβερές καινούργιες ταινίες δεν έχουμε αυτές τις...

Καιρό φουλ καλοκαιρινό δεν κάνει για θερινό σινεμά, φοβερές καινούργιες ταινίες δεν έχουμε αυτές τις μέρες, έχουμε όμως DVD player. Στο DVD player λοιπόνπου μας αγαπάει και το αγαπάμε, κυκλοφόρησαν πρόσφατα 4 ταινίες (DVD), οι οποίες προσφέρονται για home entertainment διαρκείας, το οποίο είναι απλό και συμφέρει:

into-the-woods-still05

Τα μυστικά του Δάσους (Into the woods)Ένα μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, μεταφερμένο στην οθόνη ως χολιγουντιανή παραγωγή, που όμως μένει πιστή στη σκοτεινή διάσταση του έργου. Η υπόθεση είναι όσο αλλόκοτη ακούγεται: Ένας νεαρός φούρναρης και η γυναίκα του πρέπει να βρουν μέσα σε τρεις ημέρες μια λευκή αγελάδα, μια κόκκινη γάτα, μια τούφα ξανθά μαλλιά κι ένα χρυσό γοβάκι για να σβήσουν την κατάρα της κακιάς μάγισσας. Για μικρούς και μεγάλους, που λέμε…

homeΕπιτέλους φτάσαμε σπίτι (Home)

Η φυλή του καλόκαρδου εξωγήινου Μπουβ καταλαμβάνει τη γη. Έπειτα από μια ολέθρια γκάφα ο ίδιος μετατρέπεται σε δραπέτη, αλλά η συνάντησή του με την Τιπ, ένα δυναμικό κορίτσι που αναζητά τη μητέρα του, θα του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Φανταχτερή animation περιπέτεια φαντασίας για όσους έχουν μικρά παιδιά στο σπίτι, ή για όσους αισθάνονται οι ίδιοι μικρά παιδιά (ελάτε να ενωθούμε!).

FIFTY SHADES OF GREY

Πενήντα αποχρώσεις του γκρι (Fifty Shades of Grey)Εδώ ό,τι και να πούμε είναι περιττό. Όσοι πιστοί, προσέλθετε... Nα σημειώσουμε απλά ότι πρόκειται για την 4η πιο εμπορική ταινία της χρονιάς μέχρι στιγμής – και μάλιστα χωρίς καθόλου ειδικά εφέ. (Τρίτο έρχεται το Jurassic World, δεύτερο το νέο Avengers, τρίτο το Furious 7).

1

Η θεωρία των πάντων (The theory of everything)Από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς που φεύγει, διηγείται τη ζωή του διάσημου αστροφυσικού Στίβεν Χόκινγκ – και συγκεκριμένα τη σχέση του με την πρώτη σύζυγό του, Τζέιν Γουάιντ. Τρυφερό, συγκινητικό και με μια δυνατή ερμηνεία από τον Έντι Ρεντμέιν, που βραβεύτηκε με Όσκαρ Ά Ανδρικού Ρόλου.  Θα τις βρείτε όλες στα Public!