Home Gadgets: Κάνε το σπίτι σου smart(er)!

Περίληψη: Kάθε μέρα όλο και περισσότερες συσκευές αποκτούν πρόσβαση στο Internet – και δεν μιλάμε μόνο...

Kάθε μέρα όλο και περισσότερες συσκευές αποκτούν πρόσβαση στο Internet – και δεν μιλάμε μόνο για τα προφανή: laptop, smartphone ή tablet. Το επόμενό σου ψυγείο ή πλυντήριο μπορεί να έχει κι αυτό Wi-Fi. Για να είσαι, λοιπόν, έτοιμος για το ψηφιακό μέλλον που έρχεται, συγκεντρώσαμε για εσένα τις καλύτερες επιλογές για ένα ολοκληρωμένο -και πραγματικό- smart home.

Ξεχωρίσαμε, λοιπόν, IP κάμερες, weather stations, συναγερμούς και όλα όσα κάνουν level up τον εξοπλισμό του σπιτιού σου για έξτρα άνεση και για να φύγεις (σε λίγο καιρό) διακοπές ξένοιαστος!

Weather Station

Βαρέθηκες να ψάχνεις συνέχεια πληροφορίες για τον καιρό και αυτές να μην είναι ποτέ ακριβείς; Με έναν οικιακό μετεωρολογικό σταθμό θα προβλέψεις τον καιρό με απόλυτη ακρίβεια!

Μπορείς να επιλέξεις από απλούς αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας μέχρι και ολοκληρωμένους σταθμούς, που μετρούν ακόμα και τον άνεμο. Για να μην εξαρτάσαι από προβλέψεις τρίτων, εξόπλισε το σπίτι σου με έναν μετεωρολογικό σταθμό, για να έχεις πάντα επίκαιρη ενημέρωση για τις συνθήκες γύρω σου. Δεν θα σε βρει ποτέ ξανά η βροχή χωρίς ομπρέλα!

Κάμερες Παρακολούθησης

Για να έχεις τον χώρο σου πάντα ασφαλή, επένδυσε σε μια αξιόλογη κάμερα ασφαλείας - οι περισσότερες σύγχρονες κάμερες μπορούν να τοποθετηθούν πανεύκολα!

Χάρη στη σύνδεσή τους σε Wi-Fi, θα έχεις άμεση ενημέρωση σε περίπτωση που ανιχνευθεί στο χώρο κίνηση, ώστε να αντιδράσεις αναλόγως. Τα πιο εξελιγμένα μοντέλα διαθέτουν κάμερες με βραδινή όραση, αποθήκευση σε κάρτα SD και περιστρεφόμενη κάμερα, για να καταγράφουν σχεδόν όλο τον χώρο που καλύπτουν!

Συναγερμοί

Μια κάμερα από μόνη της δεν είναι αρκετή. Για να έχεις ολοκληρωμένη προστασία στο χώρο σου, ένα σύστημα συναγερμού είναι απαραίτητο. Στο Public θα βρεις συστήματα τα οποία περιλαμβάνουν αισθητήρες κίνησης, αισθητήρες για πόρτες και παράθυρα και -σε μερικά μοντέλα- ακόμα και κάμερες. Τα περισσότερα σετ, όπως και οι κάμερες παρακολούθησης, μπορούν να συνδεθούν ασύρματα μέσω Internet, για να σου παρέχουν ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, μπορείς να βρεις και ξεχωριστά τα κομμάτια ενός συστήματος συναγερμού, για να τα προσθέσεις σε κάποιο υπάρχον σύστημα.

Τα gadget που θα βρεις στο Public θα ανεβάσουν το «IQ» του σπιτιού σου βοηθώντας σε παράλληλα να αφήσεις πίσω σου περιττά άγχη!

Ανακάλυψέ τα όλα στα καταστήματα Public και στο public.gr.