Food preparation: Βάλε χρώμα στην κουζίνα σου για κεφάτα μαγειρέματα!

Περίληψη: Ό,τι χρειάζεσαι για τις μαγειρικές σου δημιουργίες, θα το βρεις στην γκάμα της Sencor. Και στα πιο ζωηρά χρώματα, για να δώσεις νέα πνοή στην κουζίνα σου!

Αν θες κάθε φορά που μπαίνεις στην κουζίνα σου να χαμογελάς, τότε φρόντισε ο πάγκος και τα ντουλάπια σου να φιλοξενούν τα πολύχρωμα gadget μαγειρικής της Sencor. Οι συσκευές όχι μόνο προσθέτουν μια εντελώς διαφορερική όψη στον χώρο σου αλλά -το κυριότερο- σε βοηθούν να εκφράσεις τη μαγειρική σου δημιουργικότητα!

Κάθε μάγειρας -από τον πιο έμπειρο ως τον πλέον αρχάριο- μπορεί να δημιουργήσει λαχταριστές συνταγές διαφόρων ειδών με την κουζινομηχανή Sencor STM 7875RS. Το ροζ-χρυσό χρώμα της είναι αυτό που τραβάει σε πρώτη φάση τα βλέμματα αλλά οι δυνατότητές της είναι, τελικά, εκείνες που θα σε κερδίσουν. Διαθέτει ισχύ 1000W και μπορεί να κάνει περισσότερα από όσα περιμένεις από μια κοινή κουζινομηχανή. Ο βασικός της εξοπλισμός περιλαμβάνει εξαρτήματα ανάμειξης, αξεσουάρ για κοπή κρέατος ενώ στην κορυφή της μπορεί να προσαρτηθεί μέχρι και πολυκόφτης.

Για τη μέγιστη απόδοση σε ανάμειξη -ειδικά αν φτιάχνεις συχνά υγιεινά ροφήματα- εξόπλισε την κουζίνα σου με το blender Sencor SBU 7872BL. Είναι ειδικά σχεδιασμένο να διατηρεί φρέσκα τα ροφήματά σου με τη χρήση τεχνολογίας κενού αέρος. Εσύ παρασκευάζεις τους χυμούς και τα smoothies σου στη μεγάλη κανάτα 1,5 λίτρων και έπειτα μπορείς να τα μεταφέρεις στη φιάλη αποθήκευσης. Εκεί θα διατηρήσουν τη φρεσκάδα και τα θρεπτικά συστατικά τους για πάρα πολλές ώρες! Έτσι μπορείς να απολαύσεις το ρόφημά σου οποιαδήποτε στιγμή της ημέρα και θα είναι σαν να το έχεις μόλις παρασκευάσει!

Την ώρα που ετοιμάζεις το smoothie που θα πάρεις μαζί σου δεν πρέπει να παραμελείς το πρωινό. Με τη φρυγανιέρα Sencor STS 6052BL μπορείς να ψήσεις το ψωμί όπως ακριβώς το θες. Η ίδια φρυγανιέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλες... αποστολές στην κουζίνα, όπως να ξεπαγώσει ή να αναθερμάνει προϊόντα αρτοποιίας. Πρόσθεσε σε όλα αυτά τα προσόντα το ιδιαίτερα ποιοτικό φινίρισμα από ανοξείδωτο ατσάλι, το όμορφο μπλε χρώμα και έχεις αποκτήσει το ιδανικό εργαλείο για το πρωινό σου!

Με τα gadget της Sencor μπορείς να κερδίσεις και χρόνο στις παρασκευές σου. Άλεσε, πολτοποίησεανάμειξε με ταχύτητα όλα σου τα υλικά με το ραβδομπλέντερ Sencor SHB 5603VT ακόμα και όταν αυτά είναι καυτά. Φτιάξε σούπες, σάλτσες, φρουτόκρεμες και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς! Ολοκλήρωσε τον εξοπλισμό της κουζίνας σου με τον ροζ-χρυσό βραστήρα Sencor SWK 1775RS.

Τα μοναδικά gadget της Sencor υπάρχουν σε πολλά ακόμα χρώματα. Βρες ποια ταιριάζουν στον χώρο σου και δώσε... άλλο αέρα στην κουζίνα και τις παρασκευές σου!