Πως να απενεργοποιήσεις την ένδειξη "ενεργός" στο Messenger

Περίληψη: Εσύ το ήξερες ότι… μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο της δικής σου κατάστασης «Ενεργός τώρα» στο Messenger;

Έχεις καλή σχέση με τα Social Media αλλά δεν είσαι πάντα στο κατάλληλο mood για επικοινωνία; Σε όλους μας έχει τύχει μετά από μια κουραστική μέρα, γεμάτη υποχρεώσεις να θέλουμε να εξαφανιστούμε και να έχουμε λίγο προσωπικό χρόνο. Πολλοί χαλαρώνουν διαβάζοντας ένα βιβλίο ή βλέποντας σειρές. Επίσης πολλοί, απολαμβάνουν, σε αυτές τις λίγες στιγμές χαλάρωσης, να χαζεύουν την αρχική τους στο Facebook. Μείνε λοιπόν, μακριά από την επικοινωνία και τα πολλά μηνύματα που σε αποσπούν από το «στόχο» σου, αλλάζοντας το status σου από «Ενεργός τώρα» σε «Ανενεργός».

Εάν είσαι από υπολογιστή, πάτησε το εικονίδιο του Messenger και έπειτα τις τρεις τελίτσες για να σου δείξει όλες τις επιλογές. Κάνε το επόμενο σου click στην επιλογή «Απενεργοποίηση ενεργής κατάστασης». Το messenger σου δίνει την δυνατότητα να διαλέξεις αν θέλεις να φαίνεσαι ανενεργός χρήστης για ορισμένες επαφές, για όλους ή να φαίνεσαι ενεργός μόνο σε μια επαφή. Ανάλογα με τη διάθεση σου και…το λόγο που μπήκες σε αυτή τη διαδικασία κάνεις και την ανάλογη επιλογή!

Η διαδικασία για το σχέδιο «μακριά από όλους και από όλα», από το κινητό είναι λίγο διαφορετική. Αφού μπεις στην εφαρμογή του Messenger, επίλεξε το εικονίδιο με τη φωτογραφία σου πάνω αριστερά. Η «Ενεργή κατάσταση» είναι αυτό που θα διαλέξεις για να κάνεις το On/Off στο πράσινο φωτάκι που συνοδεύει το όνομα σου.

Τα βήματα είναι απλά και πλέον είναι στο χέρι σου το πότε θέλεις να φαίνεσαι ενεργός και πότε όχι με λίγα μόνο clicks. Εξάλλου, μια μικρή απόσταση από το chat δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Για περισσότερα tips και how-tos μείνε συντονισμένος στο Public Blog και ενημερώσου για όλα τα μυστικά τεχνολογίας!