Combo wins: Public και HP σου κάνουν δώρο τα μελάνια της χρονιάς

Περίληψη: Για όσους τυπώνουν σε καθημερινή βάση, οι προμήθειες σε μελάνι δεν είναι ποτέ αρκετές. Ειδικά...

Για όσους τυπώνουν σε καθημερινή βάση, οι προμήθειες σε μελάνι δεν είναι ποτέ αρκετές. Ειδικά στη δουλειά ή και στο σπίτι, όταν χρειάζεται να κρατήσεις αρχεία σε τυπωμένη μορφή, ο εκτυπωτής είναι εργαλείο πολύτιμο, που πρέπει να «τροφοδοτείται» συνεχώς.

Σίγουρα έχεις αντιμετωπίσει αρκετές φορές το... εφιαλτικό σενάριο του άδειου μελανιού, την κρίσιμη ώρα που χρειάζεσαι άμεσα τυπωμένο ένα έγγραφο ή κάποιο αρχείο. Τα Public και η HP είναι εδώ και σου χαρίζουν τα μελάνια της χρονιάς σε ένα Combo Pack, που σου εξασφαλίζει κέρδος ως και 20%!

Ο διαγωνισμός αφορά τα combo pack για μαύρο & έγχρωμο μελάνι HP Inkjet 301, το τετραπλό combo pack για μαύρο & έγχρωμα μελάνια HP Inkjet 364 και το μαύρο & έγχρωμο μελάνι Inkjet 300.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29/1, οι νικητές θα είναι τρεις (3) και θα κερδίσουν από ένα (1) combo pack. Θα ανακοινωθούν στο Public Blog και θα ενημερωθούν με σχετικό email.

Πολλαπλές συμμετοχές δεν λαμβάνονται υπόψιν. Επιλέξτε το μελάνι που προτιμάτε από την παρακάτω φόρμα, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και... καλή τύχη!

Δείτε τους όρους του διαγωνισμού εδώ.

[contact-form-7 id="73601" title="Contest_HP_Combo_Pack"]