HP OfficeJet Pro: ό,τι χρειάζεται η σύγχρονη επιχείρηση

Περίληψη: Η νέα γενιά πολυμηχανημάτων OfficeJet Pro διαθέτει όλα όσα χρειάζεται μια σύγχρονη μικρή επιχείρηση. Το...

Η νέα γενιά πολυμηχανημάτων OfficeJet Pro διαθέτει όλα όσα χρειάζεται μια σύγχρονη μικρή επιχείρηση. Το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση είναι η αξιοπιστία, η ταχύτητα, η ποιότητα και το μικρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Όλα αυτά και πολύ περισσότερα μπορείς να βρεις στα μοντέλα της σειράς OfficeJet Pro τα οποία χαρακτηρίζονται από οικονομικές επαγγελματικές εκτυπώσεις επιδόσεων σε ένα «μικρό πακέτο». Ξεκινώντας από το τελευταίο, αυτό που με την πρώτη ματιά εντυπωσιάσει στους HP OfficeJet Pro είναι το μικρό τους μέγεθος. Χωρούν άνετα σε ένα μικρό γραφείο, χωρίς να καταλαμβάνουν πολύ χώρο, ενώ η εργονομική τους σχεδίαση θα ικανοποιήσει κάθε ανάγκη. Επιπροσθέτως, όλα τα μοντέλα διαθέτουν έγχρωμη οθόνη αφής στο μπροστινό μέρος, από την οποία πραγματοποιούνται με χαρακτηριστική ευκολία οι διάφορες ρυθμίσεις και οι εκτυπωτικές εργασίες.

Βασικά χαρακτηριστικά

Όλα τα μοντέλα της σειράς είναι συσκευές 4 σε 1, δηλαδή υποστηρίζουν εκτύπωση, αντιγραφή, σάρωση και φαξ, προσφέρουν εκτύπωση διπλής όψης με ταχύτητες έως 20ppm και επαγγελματική ποιότητα έγχρωμων εκτυπώσεων με το μισό κόστος ανά σελίδα σε σχέση με τους εκτυπωτές laser (με χρήση μελανιών HP υψηλής χωρητικότητας). Επιπλέον, διαθέτουν επιλογή δικτύωσης Ethernet και Wi-Fi, καθώς και δυνατότητα εκτύπωσης από smartphone, tablet και φορητό υπολογιστή είτε εντός, είτε εκτός γραφείου. Ειδικά για τη συγκεκριμένη  δυνατότητα θα μιλήσουμε παρακάτω.

Έξυπνες δυνατότητες & εκτύπωση από μακριά

Οι HP OfficeJet Pro ενσωματώνουν όλες τις τεχνολογίες που χρειάζεται ο σύγχρονος εργαζόμενος και μάλιστα επιτρέπουν την εκτέλεση όλων των εργασιών, όπως εκτύπωση και σάρωση από φορητές συσκευές ασύρματα και μέσω Internet. Έτσι, είτε εντός γραφείου (μέσω Wi-Fi Direct δηλαδή απευθείας ασύρματη σύνδεση smartphone/tablet με τον εκτυπωτή), είτε μέσω Internet (αρκεί ο εκτυπωτής να είναι συνδεδεμένος στο router), μπορεί κανείς να εκτυπώσει ή να σαρώσει με την ίδια ευκολία σαν να χρησιμοποιούσε υπολογιστή. Οι HP OfficeJet Pro υποστηρίζουν cloud printing συμπεριλαμβανομένων των πρωτοκόλλων Google cloud print, Apple AirPrint και φυσικά HP ePrint. Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς από τα παραπάνω, με τα νέα πολυμηχανήματα HP OfficeJet Pro, η επιχείρηση δεν περιορίζεται πλέον σε τέσσερεις τοίχους, αλλά ουσιαστικά μεταφέρεται μαζί με τους υπαλλήλους και συνεργάτες, εκτοξεύοντας την παραγωγικότητα στα ύψη.

Τα μοντέλα

Τα πολυμηχανήματα HP Officejet Pro περιλαμβάνουν τρεις σειρές προϊόντων: HP OfficeJet Pro 6000, HP OfficeJet Pro 7000 Wide Format και HP OfficeJet Pro 8000. Η πρώτη και η τρίτη σειρά, είναι μοντέλα μεγέθους Α4, ενώ η δεύτερη Α3. Ας δούμε πιο συγκεκριμένα τα μοντέλα που προτείνουν τα Public.HP OfficeJet Pro 6960 AiO - Έγχρωμο Πολυμηχάνημα Inkjet A4Αποτελεί την ιδανική επιλογή για οικιακά γραφεία, πολύ μικρές επιχειρήσεις και άτομα που τηλεεργάζονται, καθώς υποστηρίζει έως 3 χρήστες που εκτυπώνουν έως 500 σελίδες/μήνα. Προσφέρει ταχύτητα εκτύπωσης έως 18ppm σε μαύρο και 10ppm σε χρώμα, διαθέτει τέσσερα ξεχωριστά cartridges (μαύρο, κίτρινο, κυανό, ματζέντα), ενώ η ανάλυση εκτύπωσης ανέρχεται σε 1200x600dpi.HP OfficeJet Pro 8710 AiO - Έγχρωμο Πολυμηχάνημα Inkjet A4Εδώ τα χαρακτηριστικά ανεβαίνουν. Η ανάλυση εκτύπωσης του συγκεκριμένου μοντέλου ανέρχεται σε 4800 dpi x 1200 dpi, ενώ έχει σχεδιαστεί για μικρές επιχειρήσεις που θέλουν οικονομική εκτύπωση επαγγελματικής ποιότητας και εκτυπώνουν έως 1.500 σελίδες/μήνα.HP OfficeJet Pro 8720 AiO - Έγχρωμο Πολυμηχάνημα Inkjet A4Το συγκεκριμένο πολυμηχάνημα εντυπωσιάζει λόγω της σχεδίασης και του χρώματός του. Η λευκή του απόχρωση ξεφεύγει από τα καθιερωμένα, δίνοντας έναν πιο νεανικό αέρα στην επιχείρηση. Επίσης, ξεχωρίζει η τεράστια έγχρωμη οθόνη αφής 4,3 ιντσών στο μπροστινό μέρος. Το συγκεκριμένο μηχάνημα προσφέρει κορυφαία εργονομία, με τις σελίδες να βγαίνουν με την εκτυπωμένη πλευρά προς τα κάτω, ενώ δεν διαθέτει προέκταση δίσκου. Σε ότι αφορά τα χαρακτηριστικά του, διαθέτει ανάλυση έγχρωμης εκτύπωσης 4800 dpi x 1200 dpi με μηναίο κύκλο εκτυπώσεων που αγγίζει τις 30.000 σελίδες. [gallery link="file" size="full" ids="50795,50793,50794"]