Huawei P30 και P30 Pro: Απογείωσε τα βίντεο με το Dual View!

Περίληψη: Από την ημέρα της ανακοίνωσης τους, τα Huawei P30 και P30 Pro έχουν καταφέρει να...

Από την ημέρα της ανακοίνωσης τους, τα Huawei P30 και P30 Pro έχουν καταφέρει να κατακτήσουν την κορυφή στο κομμάτι της κάμερας. Η Huawei, όμως, δεν επαναπαύεται και βελτιώνει συνεχώς την εμπειρία χρήσης των κορυφαίων smartphone της.

Μέσα από την τελευταία έκδοση B153 του EMUI 9.1 προστέθηκε η λειτουργία Dual View, που κάνει τα βίντεο ακόμα πιο ξεχωριστά.

Το Dual View σου επιτρέπει να καταγράψεις ένα βίντεο από δύο κάμερες ταυτόχρονα. Η λειτουργία αυτή χρησιμοποιεί την κύρια wide κάμερα και τον zoom φακό. Με το Dual View έχεις πλέον την ευελιξία να αναδείξεις το θέμα σου με περισσότερους από έναν τρόπους στο ίδιο βίντεο.

Χρησιμοποιώντας το Dual View, η οθόνη χωρίζεται στα δύο και βλέπεις σε αυτή και τις δύο όψεις της σκηνής. Την ώρα της βιντεοσκόπησης, μάλιστα, μπορείς να προσαρμόσεις το zoom, για να συνθέσεις το πλάνο σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καταγράφοντας την σκηνή όπως ακριβώς την έχεις φανταστεί.

Η λειτουργία του Dual View βίντεο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μόνη της αλλά μπορεί και να συνδυαστεί και με άλλες δυνατότητες όπως αυτή του video AI, που επιλέγει για εσένα τις καλύτερες ρυθμίσεις, ανάλογα με το τι θέλεις να τραβήξεις.

Η Huawei συνεχίζει να πρωτοπορεί με τα νέα της smartphone, καθώς η λειτουργία Dual View είναι κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά σε smartphone.

Αν είσαι και εσύ κάτοχος του Huawei P30 ή του P30 Pro, τότε πήγαινε στις ρυθμίσεις και τσέκαρε αν σου έχει έρθει η αναβάθμιση του EMUI. Αν την έχεις ήδη, τότε δεν έχεις παρά να πας στην κάμερα και να απολαύσεις την καταγραφή βίντεο με έναν εντελώς νέο τρόπο!