Huawei Watches GT: Έφτασαν οι εκδόσεις Active και Elegant!

Περίληψη: Μπορεί το Huawei P30 Pro να ήταν αυτό που έκλεψε την παράσταση στην παρουσίαση του...

Μπορεί το Huawei P30 Pro να ήταν αυτό που έκλεψε την παράσταση στην παρουσίαση του Παρισιού, αλλά το... μενού δεν είχε μόνο smartphone από την κινεζική εταιρία.

Μαζί με τα smartphones της σειράς P30, η Huawei ανακοίνωσε και δύο νέα μοντέλα του Huawei Watch GT. Με το Huawei Watch GT να έχει πουλήσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 1 εκατ., η Huawei επεκτείνει την σειρά με δύο ακόμα επιλογές. Οι νέες εκδόσεις είναι τα Huawei Watch GT Elegant και Huawei Watch GT Active.

Η έκδοση Active κρατά το ίδιο μέγεθος με το πρώτο Watch GT και έρχεται με διάμετρο 46 χιλιοστά. Στο μέγεθος αυτό στεγάζεται μία στρογγυλή AMOLED οθόνη με διάμετρο 1,39’’ που έχει ανάλυση 454x454 πίξελ. Το μεγάλο του μέγεθος μπορεί να μην ταιριάζει σε όλους, αλλά σίγουρα έχει τα πλεονεκτήματά του, αφού το Huawei Watch GT Active προσφέρει μπαταρία για έως και δύο εβδομάδες.

Αν το Watch GT Active σου πέφτει μεγάλο, τότε το Huawei Watch GT Elegant είναι για σένα. Η διάμετρός του είναι 42mm και διαθέτει μικρότερη οθόνη 1,2’’. Και στην έκδοση Elegant η οθόνη είναι AMOLED με την ανάλυση να είναι 390x390. Λόγω του μικρότερου μεγέθους η μπαταρία του Huawei Watch GT Elegant Edition περιορίζεται στη μία εβδομάδα.

Πάμε στις δυνατότητές τους, καθώς έχεις την ευκαιρία να αναλύσεις τις δραστηριότητες και τον ύπνο σου, χάρη στην εφαρμογή της Huawei. Ο αισθητήρας καρδιακών παλμών μπορεί, όταν εξασκείσαι, να σε ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο για το αν πρέπει να προσαρμόσεις την ένταση της άσκησής σου με βάση τον στόχο που έχει θέσει.

Φυσικά, όπως όλα τα smartwatch, έτσι και τα νέα Huawei Watch GT Active και Elegant λειτουργούν συνεργατικά με το κινητό σου. Μπορείς να λαμβάνεις σε αυτά τις ειδοποιήσεις σου και να κάνεις ενέργειες, όπως αποδοχή ή απόρριψη κλήσεων.

Επίσης η Huawei έχει εξοπλίσει τα νέα Huawei Watch GT με καινούργια watchfaces. Μπορείς, λοιπόν, ανάλογα με την περίσταση, να επιλέξεις πώς θα μοιάζει το ρολόι σου. Είτε πρόκειται για εξάσκηση, είτε για βραδινή έξοδο τα Huawei Watch GT μπορούν να σε συνοδέψουν με την ίδια ευκολία.

Το Huawei Watch GT Active είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία στο Public. Και μην ξεχνάς πως αν προπαραγγείλεις τα νέα Huawei P30 και P30 Pro, θα πάρεις μαζί και το Huawei Watch GT Active εντελώς δωρεάν!