Huawei Y Series: Νεανικά smartphone σε τιμές έκπληξη!

Περίληψη: Αν θέλεις οικονομικό και design-άτο smartphone, μη κοιτάς πουθενά αλλού!

Τα smartphone της σειράς Y από τη Huawei σίγουρα τα γνωρίζεις. Ήξερες όμως ότι το Y δεν είναι ένα τυχαίο όνομα; Είναι το πρώτο γράμμα της λέξης «Youth», που σημαίνει ότι τα κινητά Y της Huawei είναι σχεδιασμένα για το νεανικό κοινό. Αυτό που χρειάζεται κάθε νεανικό κινητό είναι αξιοπρεπή χαρακτηριστικά, όμορφο design και φυσικά χαμηλή τιμή. Τα Huawei Y5 2019 και Huawei Y7 2019 τα έχουν και τα τρία!

Αυτές τις μέρες, μάλιστα, διεξάγεται και το Huawei Smartphone Festival, οπότε, τα ήδη οικονομικά smartphone της Huawei είναι ακόμα φθηνότερα. Αν θέλεις οικονομικό και design-άτο smartphone, μη κοιτάς πουθενά αλλού, πέρα από τα Huawei Y-series smartphone!

Το οικονομικότερο μοντέλο της Huawei είναι το Y5 2019, αλλά ο σχεδιασμός του παραπέμπει σε πολύ ακριβότερα μοντέλα. Η πλάτη διαθέτει ένα πλαστικό κάλυμμα, το οποίο έχει υφή και εικόνα δέρματος. Στην μπροστινή όψη η οθόνη καταλαμβάνει ένα μεγάλο ποσοστό της επιφάνειας με το screen-to-body ratio να φτάνει το 84,6%. Το μόνο... κόψιμο σε αυτή είναι το «dewdrop» notch, το οποίο στεγάζει την selfie κάμερα των 5MP.

Στα χαρακτηριστικά συναντάμε ακόμα τετραπύρηνο επεξεργαστή, 2GB RAM και 16GB χωρητικότητα. Όλες οι αγαπημένες σου εφαρμογές επικοινωνίας θα «τρέχουν» άνετα, για να μπορείς να απαντάς στη στιγμή, σε κάθε συνομιλία. Σε κάθε συζήτηση θα μπορείς να μοιραστείς και ωραίες φωτογραφίες μέσα από την κάμερα των 13MP η οποία διαθέτει φωτεινό διάφραγμα f/1.8.

Για πιο απαιτητική χρήση, πάντα χωρίς να ξεφύγεις σε τιμή, υπάρχει το Huawei Y7 2019. Παρότι οικονομικό, το φετινό Y7 είναι πολύ ανταγωνιστικό. Έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή, μεγάλη οθόνη 6,26’’, 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο. Ο σχεδιασμός είναι παρόμοιος με αυτόν του Y5. Η οθόνη διαθέτει «dewdrop» notch, αλλά το υλικό της πίσω πλευράς εδώ είναι γυαλιστερό και θυμίζει κεραμικό.

Οι έξυπνες κάμερες με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης της Huawei θα σε βοηθήσουν να βγάλεις ακόμα καλύτερες φωτογραφίες. Η πίσω κάμερα μάλιστα είναι διπλή, κάτι που δεν συναντάμε συχνά σε αυτή την κατηγορία. Ο κύριος αισθητήρας είναι ανάλυσης 13MP και υπάρχει ακόμα ένας στα 2MP για ιδανικά πορτραίτα. Στην μπροστινή πλευρά δεσπόζει η κάμερα των 8MP. Τα χαρακτηριστικά συμπληρώνει η πολύ μεγάλη μπαταρία των 4000mAh που θα κρατήσει το Huawei Y7 2019 σε λειτουργία όλη μέρα.

Αν ψάχνεις και εσύ ένα νεανικό smartphone, το Smartphone Festival by Huawei σου δίνει την ευκαιρία να το αποκτήσεις. Τα smartphone της σειράς Y συνδυάζουν όμορφο design και καλά χαρακτηριστικά με ακόμα χαμηλότερη τιμή. Βρες τα όλα στα καταστήματα Public και στο public.gr!