Huawei Y7 2019: Η απόλυτη value for money πρόταση!

Περίληψη: H Huawei μπορεί να μας εντυπωσιάζει με τις ναυαρχίδες της, όπως το Mate 20 Pro...

H Huawei μπορεί να μας εντυπωσιάζει με τις ναυαρχίδες της, όπως το Mate 20 Pro και το P20 Pro, όμως την ίδια στιγμή φροντίζει ώστε να προσφέρει υψηλή ποιότητα, κορυφαία χαρακτηριστικά και αντίστοιχη εμπειρία χρήσης και στις πιο οικονομικές συσκευές της.

Και ποια καλύτερη απόδειξη από το ολοκαίνουργιο Υ7 2019, που είναι πλέον διαθέσιμο στα καταστήματα Public και στο public.gr.

https://youtu.be/tLhW1ZdzrcA

Το Y7 2019 εντυπωσιάζει από την πρώτη στιγμή χάρη στη Dewdrop οθόνη διαγωνίου 6,26 ιντσών, τις κυρτές γραμμές του και την κεραμική πίσω όψη σε τρεις υπέροχους χρωματισμούς (Aurora Blue, Coral Red, Midnight Black), που δημιουργούν ένα σύνολο που θυμίζει συσκευή υπερδιπλάσιας κατηγορίας τιμής.

Στην καρδιά του θα συναντήσεις τον επεξεργαστή Snapdragon 450 της Qualcomm, με 3GB μνήμης Ram και 32GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμου με κάρτα μνήμης microSD, ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας αγγίζει τα 4.000 mAh, χαρίζοντάς σου δύο μέρες χρήσης με μία φόρτιση.

Οι φωτογραφικές περγαμηνές περιλαμβάνουν σύστημα διπλής κάμερας στην πλάτη, με έναν αισθητήρα 13MP και φακό f/1.8 και ένα δεύτερο αισθητήρα 2MP για καταγραφή δεδομένων βάθους, ώστε να βγάζεις καλλιτεχνικές φωτογραφίες με bokeh επιπέδου DSLR. Παράλληλα, η ενσωματωμένη ΑΙ μπορεί να αναγνωρίσει περισσότερα από 500 αντικείμενα και 22 κατηγορίες θεμάτων, για να έχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα κάθε φορά που κάνεις «κλικ».

Εξίσου άψογες θα είναι και οι selfies σου, αφού η μπροστινή κάμερα των 16MP εφαρμόζει αυτόματα την κατάλληλη επεξεργασία προκειμένου να βγαίνεις κάθε φορά… μοντελάκι. Ταυτόχρονα, η μπροστινή κάμερα φροντίζει και για την ασφάλεια της συσκευής, αφού με τη λειτουργία Face Unlock 2.0 τα δεδομένα σου είναι προσβάσιμα με μία ματιά μόνο από εσένα.

Σε ό,τι αφορά το λειτουργικό, το Y9 2019 έρχεται με Android Oreo και το EMUI 8.2 της Huawei, το οποίο προσφέρει πολλές ευκολίες μεταξύ των οποίων και το Easy Mode (με μεγάλα εικονίδια και συγκεντρωμένες όλες τις βασικές λειτουργίες) για ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας ή για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι ακόμα με τα smartphones.

Μπες λοιπόν τώρα στο public.gr και διάλεξε το Y7 2019 στην απόχρωση που σου ταιριάζει.