Θες να περάσεις κείμενο στις φωτογραφίες σου;

Περίληψη: Το καλοκαίρι συνεχίζεται δυναμικά και το θερμόμετρο έχει βαρέσει «κόκκινο».  Όσοι έχουν τη δυνατότητα να βρουν...

Το καλοκαίρι συνεχίζεται δυναμικά και το θερμόμετρο έχει βαρέσει «κόκκινο». Όσοι έχουν τη δυνατότητα να βρουν μερικές ημέρες ξεκούρασης, διασκεδάζουν στις παραλίες και όπως είναι λογικό ανεβάζουν και τις κατάλληλες φωτογραφίες. Αν όμως μια φωτογραφία δεν… μιλάει από μόνη της, υπάρχει τρόπος να την βοηθήσετε με ένα μικρό κειμενάκι που μπορεί να τη συνοδεύει. Αν λοιπόν θέλετε να βάζετε λεζάντες στις εικόνες σας, ορίστε 6 εφαρμογές που θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες. Typic Η εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα προσαρμογής ειδικών φίλτρων στις φωτογραφίες, αλλά και κειμένου σε διάφορα μεγέθη και γραμματοσειρές. Η προσαρμογή του κειμένου γίνεται με απλές κινήσεις των χεριών, ενώ με διάφορα ψηφιακά φίλτρα και εργαλεία μπορείτε να δώσετε ξεχωριστό στιλ σε κάθε λήψη σας.Piction App Με απλές κινήσεις μπορείτε να προσθέσετε μικρές φωτογραφίες και κείμενα σε διάφορες λήψεις σας, έτσι ώστε να τις κάνετε μοναδικές. Επιλέξτε πάνω από 40 ειδικά fonts (και συνδυάστε τα) για να δημιουργήσετε στιγμές που θα μείνουν για πάντα στη μνήμη και θα ξεχωρίζουν.

 

Over Άλλη μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εφαρμογή για να προσθέσετε κείμενο και λεζάντες στις φωτογραφίες σας είναι το Over. Με απλές κινήσεις μπορείτε να παραμετροποιήσετε τις εικόνες σας σε διάφορα σημεία και να αξιοποιήσετε τα πολλαπλά στιλ που υποστηρίζονται.

 

Overgram Μια εφαρμογή που θυμίζει έντονα το Instagram και προσφέρει μια σειρά από γραμματοσειρές και χαρακτηριστικά που θα κάνουν τις φωτογραφίες σας να ξεχωρίζουν. Προσφέρει πολλαπλές επιλογές στην καταχώρηση κειμένου που θα σας λύσουν τα χέρια και θα απλοποιήσουν κάθε ενέργεια που θέλετε να κάνετε. Η αντίστοιχη εφαρμογή για Android ονομάζεται Textgram.Stickr Πως θα σας φαινόταν να καταγράφετε τα αγαπημένα σας μοτo σε φωτογραφίες, απλά αξιοποιώντας μία σειρά από στίκερς; Μπορείτε απλά να διακοσμήσετε τις εικόνες σας με έτοιμα αυτοκόλλητα που θα τους δώσουν ένα ξεχωριστό χρώμα και ένα διαφορετικό τόνο. Πάνω από 300 αυτοκόλλητα είναι εδώ για εσάς!  PhontoΜε περισσότερες από 200 γραμματοσειρές διαθέσιμες και δυνατότητες αλλαγής μεγέθους, χρώματος ή θέσης του κειμένου, η προσθήκη λεζάντας στις καλοκαιρινές φωτογραφίες θα μοιάζει παιχνιδάκι! Το phonto είναι διαθέσιμο για Android και iOS.

iPhone Screenshot 5