Η Άρτεμις Παπανδρέου έρχεται στο Public!

Περίληψη: Το Public και οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Ένα...

Το Public και οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Ένα χαμόγελο στον ουρανό» της Άρτεμις Παπανδρέου, που θα πραγματοποιηθεί σε δύο πόλεις της Ελλάδας.

Η αρχή γίνεται την Τετάρτη 3 Απριλίου, στις 19.00, στο Public Κοζάνης, όπου για το βιβλίο θα μιλήσει η Καλλιόπη Ορφανού – Γιακουμή, διαχειρίστρια του blog, site και της ομάδας βιβλίων Ορίζοντες.

Στη συνέχεια, την Δευτέρα 8 Απριλίου, στις 19.00, η Άρτεμις Παπανδρέου θα μεταφερθεί στο Public Τσιμισκή.

Μια νέα, όμορφη γυναίκα, με σπουδές στα οικονομικά, παλεύει για τις ισορροπίες της, έπειτα από τον πρόσφατο θάνατο του πατέρα της, που έμοιαζε να τον επιζητά σαν εξιλέωση για κρίματα του παρελθόντος, που τον βάρυναν. Για ποια κρίματα όμως; Εκείνος ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας θαυμάσιος γονιός!

Μέσω της εργασίας της οδηγείται για πρώτη φορά στο νησί της Άνδρου. Εκεί, μια λάθος διαδρομή και μια καταιγίδα θα γίνουν οι συντεταγμένες μιας πυξίδας, που θα κατευθύνει τα βήματά της στο κατώφλι ενός σπιτιού καρφωμένο στα βράχια του πελάγου.

Η μοίρα, που βαστά την τύχη των ανθρώπων στα χέρια της, θα την καθοδηγήσει να αναζητήσει, μέσα από μια ιστορία που ξεδιπλώνει το κουβάρι της εκείνο το βράδυ και από μια φωτογραφία που γεννά ερωτηματικά και απορίες, ξεθωριασμένα χνάρια ενός παρελθόντος που μοιάζει καλά κρυμμένο.

Άραγε, συντονίστηκε ο χρόνος, για να βγουν στο φως θαμμένα μυστικά; Ή μήπως ο ουρανός συνωμότησε με τη μοίρα, για να αποδοθεί δικαιοσύνη;