Συνταγή αλά Public cafe: Η μπύρα στη μαγειρική

Περίληψη: Η μπίρα αποτελεί το αγαπημένο μας καλοκαιρινό ποτό τους καλοκαιρινούς μήνες ενώ βρίσκει πάντα μια...

Η μπίρα αποτελεί το αγαπημένο μας καλοκαιρινό ποτό τους καλοκαιρινούς μήνες ενώ βρίσκει πάντα μια θέση στο ψυγείο μας! Μπορεί να είναι εξίσου απολαυστική όταν συνοδεύει ένα γεύμα αλλά και όταν χρησιμοποιείται στη μαγειρική... Εάν θέλετε νέες γαστρονομικές συγκινήσεις, σάλτσα με σπιρτάδα και πιάτο μεστή γεύση, δοκιμάστε να μαγειρέψετε το κοτόπουλο με σάλτσα μπύρας όπως το μοιράστηκε μαζί μας το Public cafe.ΕκτέλεσηΜπύρα large Τσιγαρίζουμε στο λάδι 1 κιλό κοτόπουλο στήθος κομμένο σε κύβους και στη συνέχεια ρίχνουμε 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1 πιπεριά πράσινη και μια κόκκινη και μισό κιλό μανιτάρια κομμένα σε φετάκια. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά (αλάτι, πιπέρι, κάρυ) και σβήνουμε με ένα ποτήρι μπύρα ξανθιά. Σιγοβράζουμε και αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό για να βράσει. Συνοδεύουμε με ρύζι ή πατάτες. Και αν περάσετε από τον Πειραιά, απολαύστε το με θέα το Πασαλιμάνι στο Public Café Πειραιά (Γρ. Λμαπράκη 152- 154) Βρείτε το best seller βιβλίο "Μπύρα, ζυθοποίηση και συνταγές" εδώ. Περισσότερα βιβλία μαγειρικής σας περιμένουν στα Public.