Η DJI Osmo Action αλλάζει τα δεδομένα στις action κάμερες!

Περίληψη: Η γνωστή σε όλους μας από τα εξαιρετικά της drone, DJI, δημιούργησε την πρώτη της...

Η γνωστή σε όλους μας από τα εξαιρετικά της drone, DJI, δημιούργησε την πρώτη της action camera. Για να έχει όμως τύχη η είσοδός της σε μια κατηγορία που η GoPro ήταν παραδοσιακά η καλύτερη επιλογή, η DJI έπρεπε να δημιουργήσει κάτι πραγματικά ξεχωριστό, και με την DJI Osmo Action τα κατάφερε! Η νέα action camera προσφέρει εξαιρετικό βίντεο αλλά και ενδιαφέρουσες καινοτομίες, που την κάνουν αυτόματα μία από τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς.

Το βασικό χαρακτηριστικό για οποιαδήποτε camera είναι η ποιότητα εικόνας. Η DJI Osmo Action δεν απογοητεύει ούτε τον πιο απαιτητικό χρήστη σε αυτό τον τομέα. Η πρώτη action camera της DJI μπορεί να καταγράψει εντυπωσιακό βίντεο σε ποιότητα 4K 60fps, αλλά προσφέρει ακόμα και 4K HDR στα 30fps. Για τους λάτρεις της αργής κίνησης η DJI Osmo Action διαθέτει επιλογή για βίντεο ποιότητας 1080p στα 240fps!

Η DJI όμως δεν στηρίζεται μόνο στην ποιότητα εικόνας για να καταφέρει να ξεχωρίσει στην αγορά. Η DJI Osmo Action διαθέτει καινοτομίες που την κάνουν πραγματικά μοναδική. Η πρώτη από αυτές είναι η οθόνη της, ή για την ακρίβεια, η δεύτερη οθόνη της! Η DJI κατάφερε να τοποθετήσει στο πολύ μικρό σώμα της Osmo Action, όχι μία, αλλά δύο οθόνες. Και οι δύο μπορούν να λειτουργήσουν σαν viewfinder για να βλέπεις τι ακριβώς τραβάς, ακόμα και αν η κάμερα είναι στραμμένη προς τα εσένα.

Κάτι που δεν είναι καινούργιο, αλλά σίγουρα είναι απαραίτητο για μία action camera, είναι η σταθεροποίηση εικόνας. Η ηλεκτρονική σταθεροποίηση της Osmo Action, την οποία η DJI ονομάζει RockSteady, προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα που έχουμε δει ποτέ σε action camera. Οπότε, μπορείς να την παίρνεις μαζί σου παντού, και να μην ανησυχείς ποτέ για το πως θα βγουν τα πλάνα σου. Κι όταν λέμε παντού, το εννοούμε. Η DJI Osmo Action είναι αδιάβροχη μέχρι και 11 μέτρα βάθος ενώ μπορεί να αντέξει σε πτώσεις και extreme θερμοκρασίες μέχρι και -10οC.

Αν θες να είσαι από τους πρώτους που θα αποκτήσουν την εντυπωσιακή DJI Osmo Action, τότε μπορείς να προπαραγγείλεις την δική σου στο Public.gr.