Η Lenovo παρουσίασε την πρώτη φορητή USB-C οθόνη!

Περίληψη: Για σένα, που είσαι επαγγελματίας και χρειάζεται να είσαι παραγωγικός εν κινήσει, η χρήση ενός...

Για σένα, που είσαι επαγγελματίας και χρειάζεται να είσαι παραγωγικός εν κινήσει, η χρήση ενός ultraportable ή υβριδικού laptop είναι η ενδεδειγμένη λύση, η οποία σε συνδυασμό με μια μεγάλη οθόνη και ένα σετ keyboard mouse στο γραφείο ή/και στο σπίτι μπορεί να καταργήσει την ανάγκη για ύπαρξη δεύτερου σταθερού υπολογιστή.

Τι γίνεται όμως όταν χρειάζεσαι μεγάλη επιφάνεια εργασίας και είσαι εκτός γραφείου; Μέχρι πρότινος τίποτα, η Lenovo όμως κατά τη διάρκεια του MWC 2019 παρουσίασε την πρώτη φορητή USB-C οθόνη, την ThinkVision M14.

Σχεδιασμένη για να μπορείς να την μεταφέρεις με την ελάχιστη δυνατή επιβάρυνση, η ThinkVision M14 έχει πάχος μόλις 4,6 χιλιοστών και βάρος 590 γραμμαρίων. Για την στήριξή της δεν απαιτεί κάποια ξεχωριστή βάση, αφού διαθέτει δικό της ανακλινόμενο πόδι το οποίο ενσωματώνει και την τροφοδοσία, ενώ προσφέρει και δύο θύρες USB-C.

Όσο για το πάνελ, αυτό είναι τεχνολογίας IPS, ανάλυσης Full HD (1.920x1.080) με διαγώνιο 14 ιντσών, διπλασιάζοντας πρακτικά την επιφάνεια εργασίας που προσφέρει ένα τυπικό επαγγελματικό laptop.

H ThinkVision M14 της Lenovo αναμένεται να διατεθεί εντός του Μαΐου.