Όλη η μαγεία των γιορτών στο Public Συντάγματος!

Περίληψη: Όσο κι αν γκρινιάζουμε ολοχρονίς για τις ασχήμιες της Αθήνας, μόλις φτάσει ο Δεκέμβρης και...

Όσο κι αν γκρινιάζουμε ολοχρονίς για τις ασχήμιες της Αθήνας, μόλις φτάσει ο Δεκέμβρης και τα πρώτα χριστουγεννιάτικα στολίδια πάρουν τη θέση τους σε δέντρα, δρόμους και πλατείες, το κέντρο της πόλης μεταμορφώνεται.

Φέτος την παράσταση πέριξ της πλατείας Συντάγματος κλέβει δικαιωματικά το Public. Το πενταόροφο κατάστημα ντύθηκε… χριστουγεννιάτικο με έναν μοναδικό τρόπο, καθώς φωτίστηκε ώστε να θυμίζει ένα μεγάλο, λαμπερό δώρο. Αυτά στο εξωτερικό, γιατί περνώντας τις πόρτες του ξεκινούν αμέτρητες εκπλήξεις...

Το Public, λοιπόν, μεταφέρει και φέτος τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και σας προσκαλεί στις 16, 22, 23, 24, 28, 29, 30 και 31 Δεκεμβρίου, από τις 12.00 ως τις 16.00, σε μια σειρά από μοναδικές εκδηλώσεις που θα σας καταπλήξουν.

Στα χριστουγεννιάτικα events του Public δεν θα λείπει κανείς: Ο Άγιος Βασίλης θα βρίσκεται στο τεράστιο θρόνο του και θα περιμένει να ακούσει τις επιθυμίες των μικρών του φίλων, μαζί με τη Βασίλισσα των Χριστουγέννων αλλά και άλλους παραμυθένιους χαρακτήρες. 

Μέσα στο κατάστημα θα σας περιμένουν φαντασμαγορικά, μοναδικά στο είδος τους στην Ελλάδα, φωτιζόμενα δώρο-στολίδια, εντυπωσιακές θεματικές γωνίες αλλά και παραμυθένιες κατασκευές, στις οποίες μικροί και μεγάλοι φίλοι θα μπορούν να φωτογραφηθούν και να ζήσουν μοναδικές γιορτινές εμπειρίες και -γιατί όχι- στο τέλος μια ζεστή σοκολάτα & ένα νόστιμο σνακ στο ανανεωμένο Public Café.

Ανυπομονείς να ζήσεις τη μαγεία των γιορτών; Σε περιμένουμε στο Public Συντάγματος!