Η Microsoft ανανεώνει τo Surface Book 2 με τετραπύρηνο επεξεργαστή

Περίληψη: Μία νέα επιλογή πρόσθεσε η Microsoft στην γκάμα τον Surface Book 2 για το μοντέλο...

Μία νέα επιλογή πρόσθεσε η Microsoft στην γκάμα τον Surface Book 2 για το μοντέλο των 13,5 ιντσών. Μέχρι σήμερα υπήρχε η δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ διπύρηνου επεξεργαστή Intel Core i5 ή τετραπύρηνου Intel Core i7, αλλά η Microsoft προσθέτει πλέον τη δυνατότητα και για τετραπύρηνο επεξεργαστή i5.

Ο όγδοης γενιάς επεξεργαστής της Intel που θα βρίσκεται στο ανανεωμένο Surface Book 2 είναιο i5-8350U που φτάνει μέχρι και τα 3,6GHz ταχύτητα. Το μοντέλο αυτό θα συνοδεύεται αποκλειστικά από μνήμη RAM 8GB 1866Mhz LPDDR3 και 256GB PCIe SSD.

Ο νέος επεξεργαστής θα προσφέρει έως και 40% καλύτερη απόδοση σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Πέρα από την μεγαλύτερη ταχύτητα, ο επεξεργαστής αυτός διαθέτει ακόμα και περισσότερη μνήμη cache. Το νέο Surface Book 2 είναι ιδανικό για κάποιον που θέλει ένα πολύ γρήγορο laptop που θα μπορεί να πάρει πολύ εύκολα μαζί του.

Αν όμως η νέα σου συσκευή θέλεις να έχει την ταχύτητα και τη φορητότητα του Surface Book 2 αλλά χρειάζεσαι και γρήγορη απόδοση σε 3D γραφικά, τότε πρέπει να επιλέξεις το μοντέλο με τον Intel Core i7 επεξεργαστή. Ο λόγος είναι ότι ο i7 επεξεργαστής συνοδεύεται και από ανεξάρτητη κάρτα γραφικών Nvidia GTX 1050 2GB.

Μην ξεχνάς επίσης ότι το Surface Book δεν είναι μόνο laptop. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείς να το μετατρέψεις σε tablet αφήνοντας το πληκτρολόγιο στο σπίτι. Έτσι το «μηχανάκι» της Microsoft γίνεται ακόμα πιο φορητό χωρίς να χάνει τίποτα από την επεξεργαστική του ισχύ.