Η νέα γενιά iPhone έρχεται με άφθαστες κάμερες!

Περίληψη: Η νέα γενιά iPhone αναμένεται το φθινόπωρο του 2019 και οι πρώτες πληροφορίες για τα...

Η νέα γενιά iPhone αναμένεται το φθινόπωρο του 2019 και οι πρώτες πληροφορίες για τα νέα μοντέλα έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους. Το δεύτερο μισό του έτους αναμένουμε τρία νέα iPhone, που θα αντικαταστήσουν τα iPhone XS, XS Max και XR.

Θα διατηρήσουν τον ίδιο σχεδιασμό, μέγεθος και τεχνολογίες οθόνης αλλά θα είναι αναβαθμισμένα σε όλους τους υπόλοιπους τομείς, ιδιαίτερα της κάμερας.

Και τα τρία μοντέλα θα έχουν νέα selfie κάμερα, η οποία θα έχει ανάλυση 12MP. Να υπενθυμίσουμε ότι τα σημερινά iPhone διαθέτουν μπροστινή κάμερα στα 7MP. Επιπλέον και τα τρία νέα iPhone θα αποκτήσουν έναν επιπλέον αισθητήρα κάμερας στην πίσω πλευρά. Έτσι οι αντικαταστάτες των iPhone XS και XS Max θα διαθέτουν 3 φακούς, ενώ το νέο iPhone XR θα εξοπλίζεται με 2 κάμερες.

Τα νέα OLED iPhone, εκτός από τους δύο αισθητήρες που έχουν ήδη, θα αποκτήσουν και έναν τρίτο ultra-wide για ευρυγώνιες λήψεις. Το LCD iPhone, από την άλλη, θα αποκτήσει κι αυτό telephoto αισθητήρα για οπτικό ζουμ, αλλά όχι ευρυγώνιο.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, που θα διαθέτουν οι κάμερες των νέων iPhone, είναι μια ειδική μαύρη επίστρωση. Η επίστρωση αυτή θα εξυπηρετεί στο «κρύψιμο» της κάμερας, η οποία δεν θα ξεχωρίζει από το υπόλοιπο σώμα της συσκευής. Το περίεργο είναι πως η επίστρωση αυτή θα βρίσκεται μόνο στη selfie κάμερα και στην υπερευρυγώνια των OLED iPhone.

Σε άλλες πληροφορίες, οι φήμες θέλουν τα νέα smartphone της Apple να εξοπλίζονται με μεγαλύτερες μπαταρίες, οι οποίες μάλιστα θα υποστηρίζουν αντίστροφη ασύρματη φόρτιση. Θα μπορείς δηλαδή να φορτίσεις άλλες συσκευές που υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση, όπως για παράδειγμα τα νέα AirPods.

Εσύ, ανυπομονείς για τα νέα μοντέλα;