Η Samsung βελτιώνει τις νυχτερινές λήψεις του Galaxy S10

Περίληψη: Οι βραδινές φωτογραφίες με την κάμερα του κινητού πάντα ήταν μία δύσκολη υπόθεση. Τον τελευταίο...

Οι βραδινές φωτογραφίες με την κάμερα του κινητού πάντα ήταν μία δύσκολη υπόθεση. Τον τελευταίο χρόνο όμως οι εταιρίες δίνουν όλο και περισσότερη σημασία σε αυτό το χαρακτηριστικό. Η Samsung συγκεκριμένα, έχει εξοπλίσει την κάμερα του Galaxy S10 με μία λειτουργία που ονομάζει Bright Night.

Η λειτουργία του Bright Night ήταν μέχρι σήμερα αυτόματη. Αν η κάμερα εντόπιζε έντονο σκοτάδι τότε ενεργοποιούσε το Bright Night, χωρίς ο χρήστης να το επιλέξει. Με ένα νέο update όμως, που θα κυκλοφορήσει σύντομα, αυτό θα αλλάξει.

Αντί για το αυτόματο Bright Night, η Samsung θα δώσει στην κάμερα των τελευταίων της flagship, ξεχωριστή λειτουργία Night Mode. Έτσι, με ένα απλό swipe θα μπορούν όλοι οι χρήστες της συσκευής να τραβήξουν φωτογραφίες με το Night Mode όποτε το επιθυμούν. Μέχρι τώρα το Bright Night έμπαινε σε λειτουργία μόνο σε πάρα πολύ σκοτεινές λήψεις, οπότε πολλές φορές που θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο, δεν λειτουργούσε αυτόματα. Γι’ αυτό και η Samsung αποφάσισε να δώσει το χαρακτηριστικό άμεσα διαθέσιμο από την εφαρμογή.

Η νέα λειτουργία της κάμερας θα διατεθεί μέσω αναβάθμισης της συσκευής η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός του Απριλίου ή στις αρχές Μαΐου. Αν και εσύ έχεις στην κατοχή σου κάποιο μοντέλο από τα Galaxy S10, τότε μπορείς να ελέγξεις στις ρυθμίσεις της συσκευής αν έχεις λάβει την αναβάθμιση.