What's new. Τεχνολογία.
Δημιουργήστε σήμερα το “έξυπνο” σπίτι του αύριο!
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Δημιουργήστε σήμερα το “έξυπνο” σπίτι του αύριο!
> Δημιουργήστε σήμερα το “έξυπνο” σπίτι του αύριο!
19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Δημιουργήστε σήμερα το “έξυπνο” σπίτι του αύριο!

Υπάρχει σπίτι που “υπακούει” τις εντολές του ιδιοκτήτη του; 

Σπίτι που έχει νοημοσύνη και εξυπηρετεί κάθε μας ανάγκη με τις απίστευτες ευκολίες που διαθέτει; Η εξέλιξη της τεχνολογίας οδηγεί σε μια σειρά από προϊόντα που έχουν σκοπό να μας βοηθήσουν στην καθημερινότητα και κάνουν το “έξυπνο” σπίτι να μη φαντάζει εξωπραγματικό ή ακατόρθωτο! Αν θέλετε λοιπόν να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να χαρακτηριστεί το σπίτι σας «έξυπνο» το 2015, θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στα παρακάτω προϊόντα.

Δημιουργήστε σήμερα το έξυπνο σπίτι του αύριο!

Αρχικά, η Devolo θα προσφέρει μέσα στους επόμενους μήνες μία σειρά από συσκευές που βοηθούν και καλύπτουν όλες τις ανάγκες αυτοματοποιώντας πλήρως το σπίτι μας. Μέσω μιας σειράς αισθητήρων και του συστήματος Z-Wave, ο καταναλωτές μπορεί να έχει άμεση επαφή και πρόσβαση σε όλα τα σημεία του σπιτιού που καλύπτονται από τις ειδικές συσκευές. Μέσω του Home Control, ο καταναλωτής έχει έλεγχο όλων των έξυπνων συσκευών της εταιρείας. Έτσι, μπορείτε να ελέγξετε αν  έχετε αφήσει ανοιχτά παράθυρα, να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε διάφορες συσκευές, αλλά και να ελέγξετε τη θερμοκρασία και το φως μέσα στο σπίτι σας. Οι διάφορες συσκευές καλύπτουν από ηλεκτρικούς θερμοστάτες μέχρι και ασύρματους διακόπτες, ενώ η εταιρεία προσφέρει υποστήριξη για άμεση ενημέρωση μέσω υπολογιστή, κινητού ή και tablet. Τα προϊόντα αναμένονται σύντομα στα Public.

Δημιουργήστε σήμερα το έξυπνο σπίτι του αύριο!
Playbulb

Επειδή εκτός από την αυτοματοποίηση του σπιτιού μας, θέλουμε να εξοικονομήσουμε χώρο στις αγαπημένες μας συσκευές αλλά και να αποκτήσουμε όλα τα hot gadgets που θα χρησιμοποιούμε σπίτι και όχι μόνο, η Sandisk προσφέρει ένα ειδικό «εργαλείο» με την ονομασία iXpand Flash Drive που σας βοηθούν να αξιοποιήσετε έξτρα αποθηκευτικό χώρο στα iPhone και iPad σας. Μέσω του lightning adapter, μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα αρχεία από και προς τη συσκευή, ενώ υπάρχει και υποστήριξη για αυτόματο συγχρονισμό περιεχομένου. Αν τώρα σας ενδιαφέρει να «παίξετε» με το φως και να ρυθμίζετε την έντασή του μέσα στο δωμάτιό σας, θα πρέπει να ετοιμαστείτε να ζήσετε την εμπειρία της ηλεκτρονικής λάμπας της Playbulb. Τα φώτα έρχονται μέχρι και με ενσωματωμένα ηχεία για να καλύψουν ακόμη περισσότερες ανάγκες σας.

Δημιουργήστε σήμερα το έξυπνο σπίτι του αύριο!
iXpand Flash Drive

Αν έχετε ήδη προμηθευτεί μία 4K τηλεόραση και ψάχνετε κάποιο μέσο για να αξιοποιήσετε το σχετικό υλικό σας και να το απολαύσετε κατ’οίκον, έρχεται η ώρα για το Xtreamer Prodigy 4K. Ο λόγος για ένα 4K μέσο αναπαραγωγής και διασκέδασης που υποστηρίζει όλα τα γνωστά πρότυπα και θα σας καλύψει όλες τις ανάγκες playback multimedia υλικού. Δείτε άλλα προϊόντα της xtreamer εδώ. Από την άλλη, ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξετε όλα τα μέρη του οικιακού σας εξοπλισμού δεν είναι άλλο από το Logitech Harmony Ultimate. Πρόκειται για την μετεξέλιξη του κλασικού χειριστηρίου της γνωστής εταιρείας που θα μπορέσει να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τα πάντα, από την τηλεόραση και το ηχοσύστημα, μέχρι την κονσόλα σας! Δείτε άλλα τηλεχειριστήρια της Logitech εδώ.

Δημιουργήστε σήμερα το έξυπνο σπίτι του αύριο!
Xtreamer Prodigy 4K

Τέλος, μία ακόμη πρότασή μας για να καλύψετε της ανάγκες του οικιακού σας δικτύου, είναι ο Stor.E Wireless Adapter της Toshiba, με τη βοήθεια του οποίου μπορείτε να κάνετε έναν σκληρό σας δίσκο δικτυακό. Με αυτό τον τρόπο, όλο το περιεχόμενό σας μπορεί να μοιραστεί σε όλα τα διαθέσιμα τερματικά εντός της οικίας σας. 

Αν λοιπόν θέλετε να είσαστε μέσα στην τεχνολογία και να έχετε το πιο «έξυπνο» σπίτι, ρίξτε μια ματιά σε όλα τα παραπάνω προϊόντα και βελτιώστε την καθημερινότητα σας!

Δημιουργήστε σήμερα το έξυπνο σπίτι του αύριο!

 

Διαβάστε επίσης στο Public Blog

Όλες οι εξελίξεις στο 3D Printing!

 

2 σχόλια για “Δημιουργήστε σήμερα το “έξυπνο” σπίτι του αύριο!

  1. Τζώρτζης ΔΕΛΗΜΑΝΗΣ 20/01/2015

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές ειδήσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog