Η Τρίτη σεζόν του Stranger Things έφτασε και στο Fortnite!

Περίληψη: Η 3η σεζόν του Stranger Things μόλις κυκλοφόρησε και η Epic Games για ακόμα μία φορά...

Η 3η σεζόν του Stranger Things μόλις κυκλοφόρησε και η Epic Games για ακόμα μία φορά δεν έχασε την ευκαιρία για ένα crossover με ένα διάσημο franchise. Οι δημιουργοί του Fortnite έχουν στο παρελθόν φέρει στο παιχνίδι χαρακτήρες όπως ο Thanos της Marvel και ο John Wick από την ομώνυμη σειρά ταινιών. Τώρα είναι η σειρά του Stranger Things να κάνει την εμφάνισή της στο νησί του Fortnite.

Για να βρεις ένα από τα easter egg του Stranger Things θα πρέπει να κατευθυνθείς στην περιοχή του Mega Mall. Μέσα στο εμπορικό κέντρο του Mega Mall υπάρχουν διάσπαρτες πύλες όπως αυτές που εμφανίζονται σε κάθε κύκλο της σειράς. Σε αντίθεση με την τηλεοπτική σειρά, όμως, αυτές δεν σε οδηγούν στο upside down αλλά σε μεταφέρουν απλώς σε κάποιο άλλο σημείο του χάρτη.

Η επιλογή τοποθέτησης των πυλών δεν είναι τυχαία καθώς ένα μεγάλο μέρος της πλοκής της 3ης σεζόν του Stranger Things διαδραματίζεται μέσα σε ένα Mall. Αυτό όμως δεν είναι το μόνο αντικείμενο στο παιχνίδι σχετικό με την αγαπημένη σειρά του Netflix. Στην τρίτη σεζόν θα δούμε τον Steve να εργάζεται στο Scoops Ahoy, ένα μαγαζί με παγωτά, και στο Mall του Fortnite υπάρχει ένα μαγαζί με το ίδιο ακριβώς όνομα. Επιπλέον, υπάρχουν παγωτά σε διάφορα σημεία του χάρτη τα οποία μπορείς να καταναλώσεις και να πάρεις +5 «ζωή».

Το καλύτερο όμως το αφήσαμε για το τέλος. Ως μέρος της προωθητικής ενέργειας με το Stranger Things, θα υπάρχουν και ειδικά skins με χαρακτήρες από τη σειρά. Οπότε, τώρα μπορείς να διεκδικήσεις Victory Royale παίζοντας ως ο Hopper ή το Demogorgon.