Ημερολόγια Legami: Διπλό δώρο για οργανωμένη χρονιά

Περίληψη: Μπορεί να είναι χρήσιμες -ενίοτε σωτήριες- οι υπενθυμίσεις στο κινητό ή τα χαρτάκια με τις...

Μπορεί να είναι χρήσιμες -ενίοτε σωτήριες- οι υπενθυμίσεις στο κινητό ή τα χαρτάκια με τις κωδικοποιημένες φράσεις, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με τις σελίδες ενός ημερολογίου που μπορούν να γεμίσουν σημειώσεις, ζωγραφιές, συναντήσεις, χρονοδιαγράμματα, ανειλημμένες υποχρεώσεις που δεν παίρνουν άλλη αναβολή και όσα κοντολογίς δεν πρέπει να ξεχάσεις.

Στο Public έχουμε αδυναμία στα ημερολόγια κάθε λογής: ημερήσια για τους πιο busy, εβδομαδιαία για πιο επιγραμματικές αναφορές, μηνιαία για αυτούς που... έχουν καλή μνήμη, ημερολόγια τσέπης γι' αυτούς που θέλουν να χωράνε παντού, ημερολόγια γραφείου, τοίχου, ατζέντες... υπάρχει, όπως βλέπεις, πληθώρα επιλογών για κάθε χρήση. Άλλωστε, δεν είναι λίγοι αυτοί που χρησιμοποιούν δύο ημερολόγια για ακόμα πιο σίγουρα... αποτελέσματα!

Επειδή, λοιπόν, νέο έτος σημαίνει νέες συναντήσεις, ειδικές περιστάσεις, εκδηλώσεις και γεγονότα που χρειάζονται οργάνωση, με τα ημερολόγια της Legami, θα έχεις πάντα οργανωμένη κάθε σου ημέρα, μήνα και ολόκληρο το έτος του 2019!

Το Public, σε συνεργασία με τη Legami, χαρίζουν σε δέκα (10) τυχερούς από δύο (2) επιτραπέζια ημερολόγια για το 2019. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με σχετικό e-mail για να παραλάβουν το δώρο τους.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και οι νικητές είναι οι εξής:

Ελένη Σουβατζή
Λίνα Γεωργίου
Κώστας Βάρναλης
Νίκος Αμπατζής
Νίκος Τέμπος
Μάριος Αναστασόπουλος
Αθανασία Γερογιάννη
Νότα Δρίκου
Γωγώ Δρακάκη
Πέτρος Νικολόπουλος

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή - Καλές γιορτές!