Ημερολόγια Legami: Διπλό δώρο για οργανωμένη χρονιά

Περίληψη: Μπορεί να είναι χρήσιμες -ενίοτε σωτήριες- οι υπενθυμίσεις στο κινητό ή τα χαρτάκια με τις...

Μπορεί να είναι χρήσιμες -ενίοτε σωτήριες- οι υπενθυμίσεις στο κινητό ή τα χαρτάκια με τις κωδικοποιημένες φράσεις, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με τις σελίδες ενός ημερολογίου που μπορούν να γεμίσουν σημειώσεις, ζωγραφιές, συναντήσεις, χρονοδιαγράμματα, ανειλημμένες υποχρεώσεις που δεν παίρνουν άλλη αναβολή και όσα κοντολογίς δεν πρέπει να ξεχάσεις.

Στο Public έχουμε αδυναμία στα ημερολόγια κάθε λογής: ημερήσια για τους πιο busy, εβδομαδιαία για πιο επιγραμματικές αναφορές, μηνιαία για αυτούς που… έχουν καλή μνήμη, ημερολόγια τσέπης γι’ αυτούς που θέλουν να χωράνε παντού, ημερολόγια γραφείουτοίχουατζέντες… υπάρχει, όπως βλέπεις, πληθώρα επιλογών για κάθε χρήση. Άλλωστε, δεν είναι λίγοι αυτοί που χρησιμοποιούν δύο ημερολόγια για ακόμα πιο σίγουρα… αποτελέσματα!

Επειδή, λοιπόν, νέο έτος σημαίνει νέες συναντήσεις, ειδικές περιστάσεις, εκδηλώσεις και γεγονότα που χρειάζονται οργάνωση, με τα ημερολόγια της Legami θα έχεις πάντα οργανωμένη κάθε σου ημέρα, μήνα και ολόκληρο το έτος του 2019!

Το Public, σε συνεργασία με τη Legami, χαρίζουν σε τριάντα (30) τυχερούς από δύο (2) σημειωματάρια Legami - ένα σε μέγεθος Large και ένα pocket size για τις ανάγκες του 2019. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με σχετικό e-mail για να παραλάβουν το δώρο τους.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και οι νικητές είναι οι εξής:

Κατερίνα Λεονταρίτη
Δημήτρης Κάλλος
Γεωργία Δεμερτζή
Νίκη Γκρίτση
Νίκος Ρηγόπουλος
Ελένη Σαντοριναίου
Ράνια Νικολάου
Λουκάς Ξανθός
Πέτρος Κράβαρης
Τάσος Παπαδημητρίου
Γεώργιος Σταυρόπουλος
Νικολέτα Χουρδάκη
Γιώργος Ζώζιος
Θεόδωρος Μπασαδήμος
Ευφημία Κατσαρού
Αναστασία Γιωτοπούλου
Σοφία Λαγούδη
Ευαγγελία Λαζαρίδου
Αγγελική Τουντουλίδη
Ελένη Δαρμή
Δημήτρης Κολοβός
Σπυρίδων Μαμάκος
Μαίρη Παλαιολόγου
Χριστίνα Σαπουνιώτη
Χρυσάνθη Καραβιώτη
Μαρία Αρβανίτη
Ελένη Γιαννιώτη
Νίκος Πλιάτσικάς
Μαρία Περτέση
Τάσος Παππάς

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή – Καλές γιορτές!