Ημερολόγια Legami: Διπλό δώρο για οργανωμένη χρονιά!

Περίληψη: Mπορεί να είναι χρήσιμες -ενίοτε σωτήριες- οι υπενθυμίσεις στο κινητό ή τα χαρτάκια με τις...

Mπορεί να είναι χρήσιμες -ενίοτε σωτήριες- οι υπενθυμίσεις στο κινητό ή τα χαρτάκια με τις κωδικοποιημένες φράσεις, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με τις σελίδες ενός ημερολογίου που μπορούν να γεμίσουν σημειώσεις, ζωγραφιές, συναντήσεις, χρονοδιαγράμματα, ανειλημμένες υποχρεώσεις που δεν παίρνουν άλλη αναβολή και όσα κοντολογίς δεν πρέπει να ξεχάσεις.

Στο Public έχουμε αδυναμία στα ημερολόγια κάθε λογής: ημερήσια για τους πιο busy, εβδομαδιαία για πιο επιγραμματικές αναφορές, μηνιαία για αυτούς που… έχουν καλή μνήμη, ημερολόγια τσέπης γι’ αυτούς που θέλουν να χωράνε παντού, ημερολόγια γραφείουτοίχουατζέντες… υπάρχει, όπως βλέπεις, πληθώρα επιλογών για κάθε χρήση. Άλλωστε, δεν είναι λίγοι αυτοί που χρησιμοποιούν δύο ημερολόγια για ακόμα πιο σίγουρα… αποτελέσματα!

Επειδή, λοιπόν, νέο έτος σημαίνει νέες συναντήσεις, ειδικές περιστάσεις, εκδηλώσεις και γεγονότα που χρειάζονται οργάνωση, με τα ημερολόγια της Legami θα έχεις πάντα οργανωμένη κάθε σου ημέρα, μήνα και ολόκληρο το έτος του 2019!

Το Public, σε συνεργασία με τη Legami, χαρίζουν σε (20) τυχερούς από δύο (2) σημειωματάρια Legami για τις ανάγκες του 2019. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με σχετικό e-mail για να παραλάβουν το δώρο τους.

Πολλαπλές συμμετοχές δεν θα λαμβάνονται υπόψιν. 

Η κλήρωση έγινε και οι νικητές είναι:

Μελέτιος Γκιόκας
Σωτηρία Τσόκη
Αθανασία Μουμτζόγου
Καλλιόπη Ντζιούνη
Παναγιώτης Αρβανίτης
Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος
Δέσποινα Βαριάμη
Χρυσοβαλάντω Παυλίδου
Ελένη Σιμιγδάλα
Λάμπρος Παντζέκος
Ελένη Χαμλατζιόγλου
Κωνσταντίνος Τάτσης
Κατερίνα Κωνσταντινοπούλου
Ιωάννης Μπιράκος
Σόνια Κουτιβά
Θέμης Κούρεντας
Βασιλική Πάνου
Κατερίνα Καπλάνη
Ελένη Βασιλάκη
Αγγελική Γιαζίτζη