Inside Bill’s Brain: Στο μυαλό του Bill Gates

Περίληψη: Καινοτόμος, δισεκατομμυριούχος, φιλάνθρωπος, Windows· αυτές είναι μερικές από τις λέξεις που όλοι θα σκεφτούμε ακούγοντας...

Καινοτόμος, δισεκατομμυριούχος, φιλάνθρωπος, Windows· αυτές είναι μερικές από τις λέξεις που όλοι θα σκεφτούμε ακούγοντας το όνομα Bill Gates. Για να καταφέρει όμως ό,τι κατάφερε στη ζωή του, ο συνιδρυτής της Microsoft είναι πολλά περισσότερα. Το Netflix είναι αυτό που θα μας δώσει σύντομα την ευκαιρία να εμβαθύνουμε περισσότερο στο ποιος ήταν και ποιος είναι σήμερα ο Bill Gates, μέσα από το ντοκιμαντέρ «Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates».

Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix θα προβληθεί σε τρία μέρη. Στο τρέιλερ βλέπουμε τον Bill Gates να απαντά από απλά ερωτήματα, όπως το ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό, μέχρι δυσκολότερες ερωτήσεις, όπως το ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος του στη ζωή.

Μέσα από το «Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates» θα μάθουμε για το παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον της ζωής ενός εκ των ισχυρότερων ανθρώπων στον πλανήτη.

Γνωρίζουμε πως παρότι η ζωή του Bill Gates άλλαξε πάρα πολύ, ο τρόπος σκέψης του ήταν πάντα ίδιος. Η μίνι σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix μας δίνει μια πρωτόγνωρη προοπτική στο πώς έγινε αυτή η αλλαγή και πως ο Bill Gates προσεγγίζει ένα πρόβλημα. Αυτό που μοιάζει πολύπλοκο και αχανές, στο μυαλό του πρώην CEO της Microsoft είναι οργανωμένο, σύμφωνα με τα κοντινά του πρόσωπα. Αυτή η ξεχωριστή του ικανότητα να λύνει προβλήματα έχει τεθεί πλέον στην εξασφάλιση του μέλλοντος του πλανήτη.

Αν θες κι εσύ να καταλάβεις λίγο καλύτερα πως λειτουργεί το μυαλό του Bill Gates και να μάθεις την ιστορία ενός εκ των σημαντικότερων ανθρώπων της Silicon Valley από... πρώτο χέρι, τότε δεν έχεις παρά να εγγραφείς στο Netflix, αν δεν έχεις ήδη συνδρομή. Στις 20 Σεπτεμβρίου είναι η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates».