“Inside Out”: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα!

Περίληψη: Όλοι μας βλέπαμε κινούμενα σχέδια όταν ήμασταν παιδιά. Μεγαλώνοντας, αντί...

Όλοι μας βλέπαμε κινούμενα σχέδια όταν ήμασταν παιδιά. Μεγαλώνοντας, αντί να τις ξεχάσουμε, απλά τις αγαπάμε περισσότερο!

Το ότι η Pixar έχει καταφέρει με τις ταινίες της να αλλάξει για πάντα τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τις παιδικές ταινίες -είτε είμαστε μικροί, είτε μεγάλοι- είναι κάτι που όλοι ξέρουν και κυρίως έχουν συνειδητοποιήσει βλέποντας τες έστω και μία φορά. Και είναι αλήθεια πως η κάθε μία από αυτές τις ταινίες αποτελεί ένα μικρό διαμαντάκι. Ποια να πρωτοθυμηθούμε; Η τριλογία Toy Story, τα Ζουζούνια, ο Μπαμπούλας Α.Ε. και οι Μπαμπούλες ΠανεπιστημίουΨάχνοντας τον Νέμο, Οι Απίθανοι, Αυτοκίνητα 1 και 2, Ο Ρατατούης, ΓΟΥΟΛ·Υ, Ψηλά στον Ουρανό και Brave, όλες είναι ταινίες που μας σημάδεψαν με το δικό τους τρόπο, αφήνοντας ανεξίτηλα το στίγμα τους στην καρδιά μας!

INSIDE OUT

Και φυσικά το ίδιο πρόκειται να συμβεί σε όσους αποφασίσουν να δουν το "Inside Out", τη 15η τανία του θαυματουργού στούντιο, το οποίο πραγματικά αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του. Βλέπετε, "Τα μυαλά που κουβαλάς" (όπως είναι ο τίτλος της ταινίας στα ελληνικά), πρόκειται για μια εντυπωσιακά πρωτότυπη ιδέα που πέρα από το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι θα προσελκύσει και θα διασκεδάσει τους φαν του είδους, υπόσχεται κάτι που ξεπερνάει την καθιερωμένη κινηματογραφική εμπειρία και αυτό είναι να αλλάξει για πάντα τον τρόπο που σκέφτεστε για τον τρόπο που σκέφτεστε!

Ακόμα προσπαθείτε να κατανοήσετε τι σημαίνει αυτό που μόλις διαβάσατε; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε χρειάζεται να παιδεύετε αδίκως το ήδη φορτωμένο μυαλουδάκι σας, αφού εμείς είμαστε εδώ για να σας τα εξηγήσουμε όλα με κάθε λεπτομέρεια! 

INSIDE OUT

Όλοι ξέρουμε ότι το να μεγαλώνεις δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το ίδιο συμβαίνει και με την πρωταγωνίστρια της ταινίας, τη Riley, που ξεριζώνεται από την ήσυχη ζωή της σε μια κωμόπολη της κεντροδυτικής Αμερικής για να εγκατασταθεί στο Σαν Φρανσίσκο, όπου βρίσκεται η καινούρια δουλειά του πατέρα της. Όπως όλοι μας, έτσι κι η Riley κατευθύνεται από τα συναισθήματά της – τη Χαρά, τον Φόβο, τον Θυμό, την Αηδία και τη Θλίψη. Τα συναισθήματα ζουν στο Κέντρο Ελέγχου μέσα στο μυαλό της, απ’ όπου τη συμβουλεύουν στην καθημερινότητά της. Καθώς η Riley και τα συναισθήματά της αγωνίζονται να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, στο Κέντρο Ελέγχου επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ενώ η Χαρά, το κυρίαρχο και σημαντικότερο συναίσθημα της Riley, προσπαθεί να διατηρήσει το ηθικό υψηλό, τα υπόλοιπα συναισθήματα συγκρούονται μεταξύ τους για το πώς να διαχειριστούν μια διαφορετική πόλη, ένα νέο σπίτι κι ένα καινούριο σχολείο.

INSIDE OUT

Από τα οροπέδια της Νότιας Αμερικής (Ψηλά στον Ουρανό) σε μια μητρόπολη γεμάτη τέρατα (Μπαμπούλας Α.Ε.), ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Πιτ Ντόκτερ έχει ξεναγήσει το κοινό σε πρωτόγνωρους, απίθανους, γεμάτους φαντασία τόπους. Αυτή τη φορά, μας μεταφέρει στην πιο εκπληκτική τοποθεσία που υπάρχει, το μυαλό ενός 11χρονου κοριτσιού. «Τα μυαλά που κουβαλάς» είναι η πιο ανατρεπτική, εντυπωσιακή και ευφυής σύλληψη της Pixar, ένα αριστούργημα για όλη την οικογένεια και μία επιβεβαίωση ότι η τέχνη του animation δεν θα πάψει ποτέ να μας αιφνιδιάζει με τις ασύλληπτες ικανότητες της. 

Και φυσικά δεν λείπουν οι αξέχαστες προσωπικότητες, οι υπέροχες κινηματογραφικές στιγμές και το καθαρόαιμο χιούμορ. Ετοιμαστείτε να γελάσετε, να συγκινηθείτε και να αλλάξετε μυαλά για το πώς λειτουργεί το μυαλό μας! Η ταινία βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Σεπτεμβρίου!

Αν, λοιπόν, είστε ένας από τους χιλιάδες θεατές που περιμένουν με αγωνία τη στιγμή που θα απολαύσουν τη νέα ταινία της Disney/Pixar στον κινηματογράφο, τότε αυτή είναι η τυχερή σας μέρα, αφού το Public Blog σας δίνει την μοναδική ευκαιρία να είστε ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν ένα διπλό εισιτήριο για την αβάν πρεμιέρ της ταινίας! 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε παρακάτω και μπορεί να είστε εσείς ένας από τους 20 τυχερούς που θα κερδίσουν ένα διπλό εισιτήριο! Καλή επιτυχία!

Η πρεμιέρα της ταινίας «Τα μυαλά που κουβαλάς» θα πραγματοποιηθεί στα Village Cinemas του The Mall Athens, την Κυριακή 30 Αυγούστου στις 19:00. Ώρα προσέλευσης 18:00. Η ταινία θα προβληθεί σε 2D και θα είναι μεταγλωτισμένη. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στο Public Blog την Παρασκευή, 28 Αυγούστου.

Η ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ