Instagram: Όταν ένα αβγό κατατρόπωσε σε likes την Κάιλι Τζένερ!

Περίληψη: Η φωτογραφία ενός… αβγού είναι πλέον εκείνη με τα περισσότερα «likes» στην ιστορία του Instagram,...

Η φωτογραφία ενός… αβγού είναι πλέον εκείνη με τα περισσότερα «likes» στην ιστορία του Instagram, εκθρονίζοντας την πρώτη φωτογραφία της Κάιλι Τζένερ με την τότε νεογέννητη της κόρη, Στόρμι (που δημοσιεύτηκε πριν από έναν χρόνο, τον Φεβρουάριο του 2018, και έχει ξεπεράσει τα 18 εκατ. likes!).

Η μικρή της οικογένειας Καρντάσιαν έχασε τα πρωτεία από τον λογαριασμό world_record_egg, που κατάφερε να συγκεντρώσει σε ένα και μόνο post πάνω από 45.000.000 εκατ. likes - τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο... 

Η εικόνα του αβγού είναι η μοναδική η οποία έχει αναρτηθεί από τον εν λόγω χρήστη και συγκεντρώνει εκατομμύρια likes κάθε μέρα από τις 4 Ιανουαρίου 2018. Χιουμοριστικά instagram accounts και YouTubers, προπαθώντας να κλέψουν λίγη από τη φήμη του... αβγού, τις τελευταίες ώρες αναρτούν ξεκαρδιστικά posts και videos. 

Στο μήνυμά του ο… εμπνευστής της φωτογραφίας απηύθυνε κάλεσμα για την κατάρριψη του παγκοσμίου ρεκόρ, ενώ σε story, που δημοσίευσε μετά την κατάρριψή του, έκανε λόγο για «τρέλα».

Χαριτολογώντας, η Κάιλι Τζένερ σχολίασε την εξέλιξη δημοσιεύοντας ένα βίντεο που την εμφανίζει να σπάει -τι άλλο;- ένα αβγό στην άσφαλτο!