Instagram photography: Ένας παγκόσμιος influencer μοιραζεται τα μυστικά του

Περίληψη: "Τα φωτογραφικά θέματα πηγάζουν από μεσα μας. Το δύσκολο ειναι να καταφέρουμε να τα φέρουμε...

"Τα φωτογραφικά θέματα πηγάζουν από μεσα μας. Το δύσκολο ειναι να καταφέρουμε να τα φέρουμε στην επιφάνεια. Οι περισσότερες από τις φωτογραφίες μου ειναι πραγματικά αυθόρμητες. Τις τραβάω όταν περιπλανιέμαι στους δρόμους της Αθήνας. Ακόμα και μέρη που είναι γνωστά και χιλιοφωτογραφημένα, μπορεί ξαφνικά να φανούν εντελώς διαφορετικά ανάλογα με το φως, τους ανθρώπους που είναι παρόντες ή αν τα κοιτάξεις από μια άλλη γωνία απ´αυτήν που έχεις συνηθίσει.
[gallery size="full" link="file" ids="48801,48802,48803"]
Το φυσικό φως σε συνδυασμό με τον χώρο που βρίσκομαι κάθε φορά είναι ο συνδυασμός που με εμπνέει και με βοηθάει να φέρω τα θέματα μου στην επιφάνεια. Είτε βρίσκομαι στη πόλη είτε στη φύση αφήνω το φως να με οδηγήσει. Προσπαθώ να φωτογραφίζω την ίδια ώρα κάθε φορά. Μετά τις 6 το απόγευμα θα συναντήσεις πολλά διαφορετικά είδη φωτός.
[gallery link="file" size="full" ids="48804,48805,48806"]
Ως ηθοποιός, βέβαια, δεν μπορώ να απαρνηθώ και τις κινηματογραφικές μου και προσφάτως τις (αμερικανό) τηλεοπτικές επιρροές. Η τέχνη που αγαπάμε, είτε είναι κινηματογράφος είτε θέατρο είτε μουσική, βγαίνει και στις φωτογραφίες μας. Προσφάτως ανακάλυψα 3-4 βιβλία που με βοήθησαν πολυ να εμπνευστώ και να γνωρίσω τεχνικές και μυστικά που αγνοούσα! Ολα εχουν σχέση με το Instagram και με το πώς να οργανώσεις και να βελτιώσεις το feed σου. Ειναι γεμάτα μυστικά από τους καλύτερους διεθνείς ινσταγκραμερς. Tips και τεχνικές για ολα τα είδη φωτογραφίας! Ακόμα και για το πώς θα φωτογραφίσεις καλύτερα το burger σου!"
Ο Φάνης Παυλόπουλος είναι ηθοποιός και ιδρυτικό μέλος της θεατρικής ομάδας AbOvo. Πέρα όμως από την καριέρα του επί σκηνής είναι γνωστός και με ένα άλλο όνομα, το fanellas, το όνομα του profile του στο instagram που μετρά πάνω από 169.000 followers. H σχέση του με την φωτογραφία είναι ερασιτεχνική με τη βαθιά έννοια της λέξης, είναι ένας έρωτας με την τέχνη της εικόνας! Γι' αυτό και ανέλαβε καθήκοντα ως ambassador στο Public Moments! Αν θες κι εσύ να κάνεις τα πρώτα σου βήματα στο Instagram και βέβαια θες κορυφαίο αποτέλεσμα, τότε η επιλογή σου είναι μία: το Samsung Galaxy S8 με τον κορυφαίο αισθητήρα του.