To Instagram επιτρέπει πλέον το ποστάρισμα σε πολλαπλούς λογαριασμούς

Περίληψη: Την πολυαναμενόμενη δυνατότητα ποσταρίσματος σε πολλαπλούς λογαριασμούς φαίνεται πως αποφάσισε να επιτρέψει το Instagram. Σύμφωνα με το TechCrunch,...

Την πολυαναμενόμενη δυνατότητα ποσταρίσματος σε πολλαπλούς λογαριασμούς φαίνεται πως αποφάσισε να επιτρέψει το Instagram.

Σύμφωνα με το TechCrunch, η δημοφιλής εφαρμογή επιτρέπει πλέον την ταυτόχρονη δημοσίευση μιας φωτογραφίας σε περισσότερα από ένα accounts που μπορεί να διαθέτει ή να διαχειρίζεται ένας χρήστης, απλά και μόνο επιλέγοντάς την από τη σχετική λίστα κατά τη δημιουργία νέου post. 

Για την ώρα η λειτουργία αφορά μόνο τους χρήστες της εφαρμογής στο iOS (έκδοση 10 ή νεότερη), χωρίς να υπάρχει κάποιο σαφές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα περάσει στο Android και χωρίς κάποια εξήγηση για τους λόγους που δεν έγινε ταυτόχρονο λανσάρισμα.

Σε κάθε περίπτωση, η κίνηση αυτή έρχεται να προστεθεί στη σειρά των βελτιώσεων του UI (1,2,3) που προωθούν τους τελευταίους μήνες οι υπεύθυνοι της εφαρμογής, προκειμένου να κάνουν το Instagram ακόμα πιο φιλικό τόσο για τους χρήστες όσο και για τους δημιουργούς.