Instant Cameras της Fujifilm για φωτογραφίες στη στιγμή!

Περίληψη: Πλησιάζει, σιγά-σιγά, κι αυτός ο χρόνος προς το τέλος του και είναι η εποχή που...

Πλησιάζει, σιγά-σιγά, κι αυτός ο χρόνος προς το τέλος του και είναι η εποχή που όλοι αναπολούμε τις στιγμές που πέρασαν. Ο Δεκέμβρης, άλλωστε, είναι παραδοσιακά ο μήνας των απολογισμών, των νέων στόχων και ασφαλώς - των δώρων!

Αν, λοιπόν, είσαι από εκείνους που αγαπούν να κρατούν ζωντανές τις στιγμές τους με το κλικ της φωτογραφικής και έχουν τάσεις… ρετρολαγνείας, δεν γίνεται να μην «κολλήσεις» με τις Instant cameras της Fujifilm!

Γιατί είναι σίγουρα εντυπωσιακό να τραβάς φωτογραφίες με smartphones τελευταίας κοπής ή φωτογραφικές υψηλής ανάλυσης, αλλά, είναι ακόμα πιο απολαυστικό να παίρνεις στα χέρια σου τυπωμένη τη φωτογραφία που μόλις τράβηξες.

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά…

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=QRY-LyxlCqU

Απλές, βολικές και εξαιρετικά λειτουργικές, οι Instant Cameras της Fujifilm θα σε εκπλήξουν πραγματικά με την ποιότητα των φωτογραφιών τους, αλλά και με την μεγάλη επιλογή που σου προσφέρεται σε προσθήκη εφέ. Συλλεκτικό κομμάτι και ξεχωριστή επιλογή για δώρο για τους αγαπημένους σου, αποτελεί η Fujifilm Instax Square SQ6 Taylor Swift.

Η Taylor Swift, που είναι κάτοχος δέκα βραβείων Grammy, φημίζεται για την αγάπη που τρέφει για τις φωτογραφίες. Γι' αυτό τον λόγο, λάνσαρε, σε συνεργασία με τη Fujifilm, τη δική της αναλογική φωτογραφική μηχανή αυτού του είδους, που είναι επετειακή, προς τιμήν των 20 ετών της σειράς «instax». Η διακόσμηση ακολουθεί το εικαστικό του νέου άλμπουμ «reputation» της Taylor Swift, που πλησιάζει πωλήσεις πέντε εκατομμυρίων αντιτύπων παγκοσμίως.

Κλασικός σχεδιασμός με ρετρό διάθεση για να ταιριάζει σε κάθε στυλ, ενώ το μέγεθός της βοηθάει για να την έχεις πάντα και παντού μαζί σου.  Διαθέτει υψηλής απόδοσης flash, το οποίο αυτόματα μετράει το φως που υπάρχει στο περιβάλλον ώστε να βγει καθαρή και φωτεινή η φωτογραφία ακόμα και τη νύχτα!