iPad Mini 5: Έρχεται με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά!

Περίληψη: Μπορεί να πέρασαν 4 χρόνια από την κυκλοφορία του προηγούμενου iPad Mini, αλλά η Apple...

Μπορεί να πέρασαν 4 χρόνια από την κυκλοφορία του προηγούμενου iPad Mini, αλλά η Apple αποφάσισε, τελικά, να κυκλοφορήσει τη νέα γενιά του μικρού tablet. Εξωτερικά μπορεί να μοιάζει αρκετά με τον προκάτοχό του αλλά μια ματιά στο εσωτερικό αποκαλύπτει τις αναβαθμίσεις που έχει λάβει το iPad Mini 5.

Πρώτη και καλύτερη αναβάθμιση είναι ο επεξεργαστής. Στο εσωτερικό του καινούργιου iPad Mini βρίσκεται ο A12 Bionic, αλλά αυτό μας το είχε αποκαλύψει και η ίδια η Apple κατά την ανακοίνωση της συσκευής. Αυτό που δεν ξέραμε, και εμφανίστηκε στην αποσυναρμολόγηση του iPad Mini 5 από το ifixit.com, είναι ότι το νέο mini tablet της Apple έχει 3GB RAM, ενώ η προηγούμενη έκδοση είχε μόνο 2GB.

Επιπλέον, έγινε μια πολύ καλή αναβάθμιση στη selfie κάμερα. Από το 1,2MP στο μοντέλο του 2015, πάμε πλέον στα 7MP, με την κάμερα να είναι ίδια με αυτή του iPad Pro 10.5. Εκεί που δεν υπήρξε αναβάθμιση είναι στη μπαταρία. Το iPad Mini του 2019 έχει μπαταρία 19.32Wh, που είναι το ίδιο μέγεθος με αυτή του iPad Mini 4.

Απ' ό,τι φαίνεται, πάντως, θα πρέπει να αφήσουμε τις επισκευές του iPad Mini 5 στους επαγγελματίες. Η αποσυναρμολόγηση του ήταν πολύ δύσκολη και οι επισκευές δεν είναι καθόλου εύκολες, καθώς πολλά από τα εσωτερικά μέρη είναι κολλημένα στο σώμα της συσκευής.

Για να έχεις, λοιπόν, το κεφάλι σου ήσυχο και να μη χρειαστεί να επιχειρήσεις μια δύσκολη επισκευή, μπορείς να επιλέξεις την εγγύηση SafetyNet του Public!

Αλλά ακόμα κι αν τελειώσει η εγγύηση, μπορείς και πάλι να το φέρεις σε εμάς για να αναλάβουμε την επισκευή του!