iPhone 11 Pro: Super Retina XDR, η οθόνη που πιάνει κορυφή!

Περίληψη: Το iPhone 11 Pro δεν διαθέτει απλώς την καλύτερη οθόνη μεταξύ των Apple smartphone, αλλά την καλύτερη μεταξύ όλης της αγοράς! Αν θες να απολαύσεις κι εσύ αυτή την απίστευτη οθόνη, πήγαινε σήμερα κιόλας σε ένα κατάστημα Public!

Στο special event του Σεπτεμβρίου που διοργάνωσε η Apple είχαμε πάρα πολλές ανακοινώσεις, με το ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται στα iPhone 11 και iPhone 11 Pro. Το μεγαλύτερο μέρος της παρουσίασης αφιερώθηκε στις κάμερες των νέων μοντέλων και όχι άδικα, αφού τα νέα iPhone βάζουν πολύ δύσκολα στον ανταγωνισμό. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης όμως, η Apple δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις οθόνες των νέων συσκευών. Για το iPhone 11 Pro ισχυρίστηκε πως η OLED οθόνη του είναι η καλύτερη που έχει φτιάξει ποτέ.

Το ανεξάρτητο Display Mate έρχεται όχι μόνο να επιβεβαιώσει αυτό τον ισχυρισμό αλλά και να τον «μεγαλώσει». Το iPhone 11 Pro δεν διαθέτει απλώς την καλύτερη οθόνη μεταξύ των Apple smartphone, αλλά την καλύτερη μεταξύ όλης της αγοράς! Με βάση τις μετρήσεις του, το Display Mate έδωσε στην οθόνη του iPhone 11 Pro την βαθμολογία A+, που είναι η υψηλότερη που δίνει η συγκεκριμένη ανεξάρτητη αξιολόγηση.

Την ίδια βαθμολογία είχε λάβει και η οθόνη του Apple iPhone XS πέρσι. Φέτος όμως, το πάνελ που βρίσκεται στα iPhone 11 Pro και 11 Pro Max έχει σημαντικές βελτιώσεις. Ιδιαίτερα στη φωτεινότητα, η οθόνη των iPhone 11 Pro είναι πολύ καλύτερη. Το peak brightness (η μέγιστη στιγμιαία φωτεινότητα) φτάνει τα 1.200 nits ενώ το sustained brightness (η μέγιστη φωτεινότητα που μπορεί να διατηρηθεί για μεγάλη χρονική περίοδο) αγγίζει τα 800 nits.

Τα δύο αυτά επιτεύγματα συνοδεύονται και από εξαιρετική χρωματική απεικόνιση, κατατάσσοντας το iPhone 11 Pro στην κορυφή μεταξύ όλων των smartphone. Τα Pro iPhone διαθέτουν την καλύτερη ακρίβεια χρώματος, άπειρη αντίθεση, τη μικρότερη αντανάκλαση και τις καλύτερες γωνίες θέασης αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Οπότε, το όνομα Super Retina XDR κάθε άλλο παρά αυθαίρετο είναι. Η επαγγελματική οθόνη Pro Display XDR που ανακοινώθηκε στο φετινό WWDC είναι η ποιοτικότερη desktop οθόνη της Apple. Δικαιωματικά, η ποιοτικότερη οθόνη σε smartphone κερδίζει κι αυτή το προσωνύμιο XDR.

Αν θες να απολαύσεις κι εσύ αυτή την απίστευτη οθόνη των νέων iPhone πήγαινε σήμερα κιόλας σε ένα κατάστημα Public. Τα iPhone 11 Pro και 11 Pro Max είναι πλέον επίσημα διαθέσιμα στην Ελλάδα και μπορείς να τα παραγγείλεις από το public.gr ή να επισκεφθείς το κοντινότερό σου κατάστημα.