«Ήρθε Το Χαρτί» για τον Κώστα Μαλιάτση-Σάλα @ Public

Περίληψη: Το Public και οι εκδόσεις Χρονικό σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις για το πρώτο βιβλίο του...

Το Public και οι εκδόσεις Χρονικό σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις για το πρώτο βιβλίο του Κώστα Μαλιάτση-Σάλα «Ήρθε Το Χαρτί» στην Αθήνα.

Η αρχή γίνεται στις 11 Φεβρουαρίου, στις 21:00, στο Public Café Συντάγματος, όπου ο γνωστός YouTuber θα παρουσιάσει και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του. Τη σκυτάλη παίρνει ύστερα το Public the Mall Athens, όπου ο Κώστας Μαλιάτσης-Σάλας θα βρίσκεται την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, στις 18:00 για να υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Ήρθε το χαρτί: Το ξεκαρδιστικό ημερολόγιο του... οπλίτη Κώστα Μαλιάτση-Σάλα έφτασε στα Public!

Ο Κώστας Μαλιάτσης Σάλας και όχι Σάλα.. γιατί Σάλα είναι το σαλόνι, σπούδασε οδοντικός αλλά τον κέρδισε η κωμωδία. Ασχολείται με τη δημιουργία κωμικών βίντεο στο YouTube καθώς και με stand up comedy.

Το κανάλι του αριθμεί έως τώρα πάνω από 30 εκ. προβολές και οι παραστάσεις του σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο έχουν ως κοινό παρονομαστή το γέλιο... σε κάθε χροιά και τόνο! Το «Ήρθε Το Χαρτί» είναι το πρώτο βιβλίο του.

«Το βιβλίο αυτό το αφιερώνω σε όσους ξαγρυπνάνε
από το άγχος τους σκεπτόμενοι τη θητεία που έρχεται».

«...Πας σ’ έναν τυπά εκεί μπροστά, σε κοιτάει και ρωτάει το θεϊκό: «Δεν πιστεύω να έχεις κινητό με κάμερα μαζί σου!» Τον κοιτάς, του πετάς ένα «Όχι βέβαια», γελάτε κι οι δυο σαν μαλάκες, βγάζετε και μια σέλφι...

Τα βράδια στη σκοπιά έλεγα τον πόνο μου στο σμαρτ-φον και έτσι μιλήθηκε - γράφτηκε – σώθηκε ΗΡΘΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ, το πρώτο έβερ γκουγκλ τοκ μπουκ, με τις εμπειρίες μου στο κέντρο κατάταξης, στη μονάδα και μετά η αντίστροφη μέτρηση, το ΛΕΛΕμετρο*.
...πάρε μαζί σου ό,τι σκοτώνει έντομα! Μην πας έτσι στον πόλεμο μ’ αυτά τα πλάσματα!

«Απολύομαι ψαρούκλες τα μαλιά μου κάνουν μπού...». Αυτό ήταν!«ΛΕΛΕ» Σταματάω κάπου εδώ και τρέχω φωνάζοντας!
Στρατιώτης Υγειονομικού, Κωνσταντίνος Μαλιάτσης 2017 Γ’ ΕΣΣΟ.

*«Λήξη Ενός Λανθασμένου Έτους» ή «Λέω Επιτέλους Λόγια Ελευθερίας».