Ήρθε το μεγαλύτερο update του Red Dead Online

Περίληψη: Η Rockstar Games μπορεί να διαθέτει ήδη το online κομμάτι του Red Dead Redemption 2...

Η Rockstar Games μπορεί να διαθέτει ήδη το online κομμάτι του Red Dead Redemption 2 σε μορφή beta, ωστόσο δεν σταματάει να του προσθέτει συνεχώς νέο περιεχόμενο.

Η γνωστή εταιρεία διέθεσε, λοιπόν, το μεγαλύτερο update για τον τίτλο, προσθέτοντας στο Red Dead Online πράγματα που ζητούσαν οι fans εδώ και καιρό. Πλέον, οι gamers μπορούν να αποκτούν πιο εύκολα Gold Nuggets και XP ολοκληρώνοντας τα ημερήσια challenges που έχουν προστεθεί.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα προστεθούν και νέα game modes, όπως το Target Race, όπου ο παίκτης θα καλείται να πετύχει στόχους την ώρα που καβαλάει το άλογό του, και τα Fishing Challenges. Σε αυτά, όπως λέει και το όνομα, οι παίκτες θα είναι σε θέση να συμμετέχουν σε αγώνες ψαρέματος αντιμετωπίζοντας τους φίλους τους.

https://youtu.be/yXQAm17SyRI

Ακόμη στο παιχνίδι θα προστεθούν τρία νέα Showdown Modes με τις ονομασίες Smoke, Spoils of War και Plunder. Οι συμμετέχοντες στην online beta θα έχουν πλέον πρόσβαση στα όπλα Rare Shotgun και Evans Repeater, ενώ θα βρουν και στη γκαρνταρόμπα τους μια μεγαλύτερη πληθώρα ρούχων για να ντύσουν το χαρακτήρα τους όσο πιο ξεχωριστά γίνεται.

Η Rockstar σημειώνει ακόμη πως έχει περιοριστεί το visibility των παικτών, έτσι ώστε να μην φαίνεται η θέση τους από μακριά, ενώ έχει βελτιωθεί ο μηχανισμός καταζήτησης και το Bounty System.

Τέλος, οι κάτοχοι PS4 θα έχουν πλέον πρώιμη πρόσβαση στο νέο Jawbone Knife, σε αποκλειστικό ρουχισμό και emotes, αλλά στα Target Races. Δείτε παρακάτω περισσότερα για το μεγαλύτερο update που έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα στο παιχνίδι!

Εξασφαλίστε σήμερα το Red Dead Redemption 2 από το κοντινότερο κατάστημα Public ή το public.gr.