Jazz for Kids: Κέρδισε 2 οικογενειακές προσκλήσεις για τις 5 Ιουνίου

Περίληψη: Μία διαφορετική βιωματική δράση έρχεται στο Πολιτιστικό Πάρκο ​την Κυριακή 05 Ιουνίου στις 12:00, με μουσική και...

Μία διαφορετική βιωματική δράση έρχεται στο Πολιτιστικό Πάρκο ​την Κυριακή 05 Ιουνίου στις 12:00, με μουσική και χορό για τους επισκέπτες του Πάρκου. Όλα βγάζουν ήχο! Μουσικά όργανα φτιαγμένα από ανακυκλώσιμα υλικά, κρουστά σχεδιασμένα από αντικείμενα που υπάρχουν και στα σπίτια μας. Ένα πρόγραμμα διαδραστικό, βασισμένο σε μελωδίες της jazz μουσικής σκηνής που συνδυάζει τις έννοιες δράση – ρυθμός - οικολογικό παιχνίδι.jazz_for_kids (2)Το Jazz for Kids είναι ένα μουσικό παιχνίδι, το οποίο έχει επιμεληθεί ο δεξιοτέχνης των κρουστών Αλέξανδρος Χρηστίδης, μαζί με τους Voyage Jazz Group, δίνει την ευκαιρία τόσο στα μικρά όσο και στα «μεγάλα» παιδιά να εκφραστούν ελεύθερα, να αυτοσχεδιάσουν και να μυηθούν στον κόσμο της jazz, αναδεικνύοντας έτσι την αξία της μουσικής. Το Jazz for Kids απευθύνεται στα μικρά και ... μεγάλα παιδιά με πλούσια φαντασία και διάθεση. Εδώ μουσικά όργανα γίνονται τα αντικείμενα καθημερινής χρήσης που ανακυκλώνονται και χρησιμοποιούνται ξανά, χαρίζοντας ένα ρυθμικό αποτέλεσμα. Στόχος, είναι η διάδοση του μηνύματος της οικολογικής συνείδησης και η συμβολή στην ευαισθητοποίηση των μικρών αλλά και των μεγάλων για λύσεις φιλικές προς το περιβάλλον.Επίσης, η Είσοδος περιλαμβάνει:• Περιήγηση στην Έκθεση Δεινοσαύρων • Περιήγηση στο Μουσείο Ελληνικής Λαογραφίας συνολικής έκτασης 7.500 τμ • Το Πάρκο διαθέτει χώρους όπου μπορείτε να κάνετε πικ νικ καθώς και αναψυκτήριο για καφέ, χυμούς και σνακ.Περιήγηση στους Χώρους του ΠάρκουΕπίσκεψη στο μικρό, παραδοσιακό Χωριουδάκι του Πάρκου και περιήγηση στα στενά του δρομάκια, για ένα ταξίδι στον χρόνο. Περιλαμβάνεται περίπατος στους βιολογικούς Αμπελώνες του Πάρκου, πέρασμα από τα παραδοσιακά Πέτρινα Πατητήρια, τις Ξύλινες Στροφιλιές, τη Μηχανή Διαλογής Σταφίδας, το Κελάρι…Στη συνέχεια, ακολουθεί βόλτα στον Ελαιώνα του Πάρκου και έπειτα στα τρία παραδοσιακά Ελαιοτριβεία, Περιήγηση στο Σιτοβολώνα του Πάρκου, όπου, αν είστε τυχεροί, την κατάλληλη εποχή θα παρακολουθήσετε τον Θερισμό με τα παραδοσιακά Δρεπάνια και τις Παλαμαριές, έπειτα γνωριμία με τη Μαγδάλω, την υπομονετική Γαϊδουρίτσα, που περιμένει να αλωνίσει στο Πέτρινο Αλώνι και τέλος…επίσκεψη στον κυρ- Φάνη, τον καλόκαρδο Μυλωνά… στο Νερόμυλο του Χωριού.Πολιτιστικό ΠάρκοΒρίσκεται στα Μεσόγεια και είναι ένας καταπράσινος χώρος 25.000 τμ μέσα στον οποίο ακμάζουν οι τέχνες, τα γράμματα και ο πολιτισμός. Ο επισκέπτης, κάνοντας τον περίπατό του στο Πάρκο θα βρει πολλά ενδιαφέροντα, αφού στο χώρο λειτουργούν καθημερινά: Μουσείο Ελληνικής Λαογραφίας, διάφορα Καλλιτεχνικά Δημιουργικά Εργαστήρια, αλλά και χώροι δραστηριοτήτων για παιδιά.

*Η φόρμα συμμετοχής θα κλείσει την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 12.00. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα, στις 14.00 και θα λάβουν την πρόσκληση στο email τους. Η κάθε πρόσκληση αφορά 2 ενήλικες & 2 παιδιά.

*Δες τους Όρους Συμμετοχής στην Κλήρωση εδώ.