Νέα δυνατότητα Apple Pay & Google Pay στο Public.gr για ευκολότερο shopping, με τεχνολογία της Viva.com

Περίληψη: Τώρα στο Public.gr προσφέρουμε ακόμα περισσότερες μεθόδους πληρωμής, προσθέτοντας τη δυνατότητα εξόφλησης μέσω Apple Pay και Google Pay.

Στα Public, αναβαθμίζοντας την online αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών, προσφέρουμε τη δυνατότητα πληρωμής Apple Pay και Google Pay στο public.gr με την υποστήριξη της προηγμένης λύσης πληρωμών viva.com | Smart Checkout. Ειδικά για τους καταναλωτές που αναζητούν τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο αγορών, κατά το τελευταίο στάδιο του checkout της παραγγελίας τους μπορούν πλέον να επιλέξουν τον δημοφιλή τρόπο πληρωμής που τους εξυπηρετεί καλύτερα.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή, εφόσον οι καταναλωτές έχουν αποθηκεύσει τα στοιχεία της κάρτας τους στο ψηφιακό πορτοφόλι τους, ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα  που υποστηρίζει το smartphone τους, iOS ή Android. Έχοντας κάνει αυτό το βήμα, κάθε φορά που θα ολοκληρώνουν τις αγορές τους θα μπορούν να επιλέγουν μία από τις παραπάνω λύσεις, χωρίς να χρειάζεται να συμπληρώσουν ξανά τα στοιχεία τους.

Η στρατηγική συνεργασία με τη Viva.com εντάσσεται στο διευρυμένο Omnichannel οικοσύστημα συνεργασιών που προσφέρουμε στα Public, με στόχο οι καταναλωτές να απολαμβάνουν ευέλικτες και καινοτόμες υπηρεσίες που ταιριάζουν στους ρυθμούς της ζωής τους και διευκολύνουν την καθημερινότητά τους.