Τα Public επεκτείνονται με 13 νέα mega καταστήματα «Public + home»

Περίληψη: Αναβαθμίζουμε πλήρως τα MediaMarkt και εισάγουμε τα «Public + home», δημιουργώντας έτσι τον τέλειο συνδυασμό καταστήματος.

Στα Public εξελισσόμαστε μετά την πλήρη απορρόφηση της MediaMarkt και παρουσιάζουμε ένα «φρέσκο» retail concept, τα mega καταστήματα «Public + home». Τα νέα καταστήματα και το public.gr ενσωματώνουν την τεχνογνωσία και τις καθημερινές προσφορές της MediaMarkt και αποτελούν τον πιο ολοκληρωμένο συνδυασμό καταστήματος για όλη την οικογένεια, ο οποιός προσφέρει τεράστια γκάμα ηλεκτρικών συσκευών για το σπίτι μαζί με αγαπημένες κατηγορίες τεχνολογίας και ψυχαγωγίας. Τα «Public + home» συνδυάζουν ό,τι καλύτερο από τους δύο αγαπημένους προορισμόυς και προσφέρουν:

  • Μια νέα εμπειρία αγορών και για το σπίτι σε Ελλάδα και Κύπρο: Συνυπολογίζοντας τον αριθμό των 13 νέων καταστημάτων «Public + home», τα Public φτάνουν συνολικά τα 30 καταστήματα με μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές σε Ελλάδα και Κύπρο, γεγονός που αντανακλά το όραμα και την αφοσίωσή μας για μια εξειδικευμένη πρόταση και για το σπίτι. Ο νέοι μεγάλοι χώροι των «Public + home» φιλοξενούν πάνω από 2.000 προϊόντα στην έκθεσή τους από γνωστούς κατασκευαστές οικιακών συσκευών, τηλεοράσεων και τεχνολογίας όπως Miele, NEFF, Samsung, LG, Bosch, Siemens, Pitsos, Philips, Liebherr, Whirlpool, Apple, Sony, Hisense, Xiaomi Sharp, Kydos, F&U κ.α.
  • Τεράστια ποικιλία και προσωπική εξυπηρέτηση με εξειδικευμένη ομάδα: Ήδη, στην ομάδα των «Public + home» καταστημάτων έχουν ενταχθεί πλήρως οι 530 εξειδικευμένοι «home experts» της MediaMarkt και γίνονται οι «Public Home Experts», που ξεναγούν τους επισκέπτες σε χιλιάδες επιλογές για το σπίτι, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις με βάσει τον προϋπολογισμό του πελάτη.
  • Καθημερινές προσφορές και ευελιξία πληρωμών: Στα καταστήματα «Public + home» και στο Public.gr, βρίσκεις ήδη τις γνωστές ανταγωνιστικές προσφορές των MediaMarkt, μαζί με κορυφαίες υπηρεσίες που θα σου λύσουν τα χέρια, όπως υπηρεσίες πληρωμής σε 3 άτοκες δόσεις χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας ή και χαμηλής μηνιαίας δόσης για μεγάλες συσκευές.
  • Το Pubic.gr μεγαλώνει περισσότερο: Το κορυφαίο online κατάστημα λιανεμπορικής αλυσίδας με πάνω από 70 εκ. επισκέψεις ετησίως ενισχύεται και απορροφά πλήρως όλη την γκάμα των οικιακών συσκευών για το σπίτι από επώνυμες μάρκες, με συνεχείς προσφορές σε περισσότερα από 300.000 προϊόντα για το σπίτι, αλλά και με οδηγούς αγοράς που δίνουν συνεχώς πρακτικές λύσεις και συμβουλές.
  • Η αναβάθμιση των 13 νέων καταστημάτων συμπληρώνει την omniretail εμπειρία που σου προσφέρουν τα Public καθώς τώρα έχεις τη δυνατότητα επιλογής ημέρας για το ραντεβού για τις περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης μέσω της υπηρεσίας «Flex Delivery».

Τα «Public + home», με την υπογραφή των Public και της MediaMarkt είναι εδώ, και φέρνουν την πιο ολοκληρωμένη πρόταση αγορών στον τομέα των οικιακών συσκευών, τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, που συνδυάζει δύο συναρπαστικούς κόσμους.

Εδώ μπορείς να δεις το νέο τηλεοπτικό σποτ που δημιουργήσαμε και παρουσιάζει το νέο retail concept:

Video Duration
0:50