200.000 παιχνίδια, βιβλία & προϊόντα πολιτισμού δώρισαν τα Public!

Περίληψη: Η μεγαλύτερη κίνηση προσφοράς στην ιστορία μας συναντά τον δικό μας τρόπο να μοιραζόμαστε!

Χριστούγεννα. Η πιο φωτεινή εποχή του χρόνου είναι εδώ και εμείς για ακόμη μια φορά αποδείξαμε την αξία της αγάπης, της αλληλεγγύης και της ανιδιοτελούς προσφοράς. Θέλοντας να βάλουμε το λιθαράκι μας στο σημαντικό έργο των κοινωφελών φορέων της χώρας, οι οποίοι στηρίζουν έμπρακτα χιλιάδες συμπολίτες μας, πραγματοποιήσαμε τη μεγαλύτερη δωρεά προϊόντων στην ιστορία των Public

Φέτος χαρίσαμε περισσότερα από 200.000 βιβλία, παιχνίδια και είδη γραφικής ύλης σε φορείς όπως το μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός», το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, το Παλαιοβιβλιοπωλείο των Αστέγων, αλλά και σε σχολεία και δημοτικές βιβλιοθήκες εντός της Αττικής. Στόχος αυτής της προσπάθειας, να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο χαρούμενη την καθημερινότητα για χιλιάδες παιδιά και ενήλικες, οι οποίοι τις ημέρες των γιορτών χρειάζονται να νιώσουν ακόμη περισσότερο τη φροντίδα όλων μας. 

«Για εμάς στα Public, η περίοδος των Χριστουγέννων είναι η πιο φωτεινή γιορτή, όχι μόνο γιατί δημιουργούμε ξεχωριστές εμπειρίες αγορών για τους πελάτες μας, αλλά κυρίως γιατί μας δίνεται ακόμη μια αφορμή να προχωρήσουμε σε μικρές ή μεγάλες πράξεις προσφοράς. Γι’ αυτόν τον σκοπό, προχωρήσαμε στη μεγαλύτερη δωρεά που έχουμε πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα, με στόχο να μοιράσουμε χαμόγελα σε χιλιάδες συνανθρώπους μας. Τα Χριστούγεννα μας θυμίζουν πως το μεγαλύτερο δώρο είναι να μοιραζόμαστε στιγμές και συναισθήματα με όσους περισσότερους μπορούμε, και στα Public θέλουμε πάντοτε να μοιραζόμαστε με τον τρόπο που μας εκφράζει περισσότερο, κάνοντας τη διαφορά!» δήλωσε ο Νίκος Βαρβαδούκας, VP Brand & Customer του Public Group.

moirazomaste-agaph-donations-02

Μένοντας πιστοί σε αυτή τη δέσμευση, στις 13 Δεκεμβρίου επισκεφθήκαμε την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος», όπου μαγειρέψαμε 400 ζεστά γεύματα και προσφέραμε είδη ανάγκης στους συνανθρώπους μας, μεταφέροντας το δικό μας ξεχωριστό μήνυμα «ζεστασιάς».