Το Public Λάρισας έχει πλέον ΚΑΙ Οικιακές Συσκευές!

Περίληψη: Το νέο ανακαινισμένο κατάστημα συνδυάζει πλέον και τις οικιακές συσκευές με προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, με τη μοναδική εμπειρία Public!

To πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα Public στη Λάρισα άνοιξε τις πόρτες του, καλωσορίζοντας τους καταναλωτές να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε ένα ανανεωμένο, σύγχρονο και φιλόξενο χώρο. Το νέο μας κατάστημα διαθέτει διευρυμένη γκάμα προϊόντων ειδών τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και μικρών οικιακών συσκευών, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών.

Όσοι επισκεφθούν το κατάστημα της Λάρισας το τριήμερο από 3 έως 5 Οκτωβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε πολλές διασκεδαστικές εκδηλώσεις και να επωφεληθούν από μοναδικές προσφορές. Συγκεκριμένα, θα κερδίσουν 25% επιστροφή € στο Public+ Wallet για επόμενες αγορές, με την αγορά ετοιμοπαράδοτων οικιακών συσκευών, μικροσυσκευών και τηλεοράσεων, έως και τις 5/10!

Ακόμη, θα απολαύσουν έκπτωση 10% σε αγορές Second Go smartphone και 50% σε προστασία οθόνης smartphone από την iRepair. Παράλληλα, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε απολαυστικά happenings!

Ειδικότερα, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στις 17:30, οι επισκέπτες θα απολαύσουν τις πιο νόστιμες γευστικές δημιουργίες με την υπογραφή της σεφ Λίας Μακροστεργίου, η οποία θα μαγειρέψει χρησιμοποιώντας τα σκεύη υψηλής ποιότητας και αισθητικής Ninja. Το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, οι παραγωγοί του αγαπημένου ραδιοφωνικού σταθμού Deejay Λάρισα θα ανεβάσουν το κέφι με live εκπομπή από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ., ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου θα τρέχουν διαγωνισμοί στα social media με πλούσια δώρα.

Στα Public εξελίσσουμε διαρκώς το δίκτυο καταστημάτων μας, με στόχο να προσφέρουμε μια πλήρη αγοραστική εμπειρία. Στο ανανεωμένο κατάστημα στη Λάρισα, οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την αγαπημένη τους ποικιλία προϊόντων Public και να επωφεληθούν από μοναδικές προσφορές