Το Public Βόλου έχει πλέον ΚΑΙ Οικιακές Συσκευές!

Περίληψη: Το νέο ανακαινισμένο κατάστημα συνδυάζει πλέον και τις οικιακές συσκευές με προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με τη μοναδική εμπειρία Public!

Το πλήρως ανακαινισμένο κατάστημά μας στον Βόλο προσφέρει μια ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία στους καταναλωτές και το γιορτάζουμε με ένα τριήμερο προσφορών, δώρων και πολλές άλλες αποκλειστικές εκπλήξεις! Το ανανεωμένο Public Βόλου προσκαλεί τους καταναλωτές της ευρύτερης περιοχής να το επισκεφθούν και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε είδη τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και μικρές οικιακές συσκευές σε ένα άνετο και σύγχρονο περιβάλλον.

Από τις 3 έως τις 5 Οκτωβρίου, οι επισκέπτες του καταστήματος θα κερδίσουν 25% επιστροφή € στο Public+ Wallet για μελλοντικές αγορές από τα Public, με την αγορά ετοιμοπαράδοτων οικιακών συσκευών, μικροσυσκευών και τηλεοράσεων, έως και τις 5/10! Παράλληλα, θα απολαμβάνουν έκπτωση 10% στην αγορά Second Go smartphone και 50% στην προστασία οθόνης smartphone από την iRepair. Τέλος, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε πολλές διασκεδαστικές εκδηλώσεις και να επωφεληθούν από μοναδικές προσφορές!

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο στις 5 Οκτωβρίου, ο ραδιοφωνικός σταθμός Power FM 100.2 θα εκπέμπει ζωντανά από το κατάστημα από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ., με αγαπημένες μουσικές επιλογές, για να δώσει παλμό και ενέργεια στην ημέρα. Παράλληλα, η σεφ Λία Μακροστεργίου θα μαγειρέψει παρέα με τα σκεύη υψηλής ποιότητας Ninja, δημιουργώντας για τους καταναλωτές τα πιο νόστιμα κεράσματα. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του τριημέρου, θα τρέχουν διαγωνισμοί στα social media, με πλούσια δώρα.

Συνεχίζουμε να αναβαθμιζόμαστε για να προσφέρουμε την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών και με το ανανεωμένο Public στον Βόλο, και προσκαλούμε όλους τους καταναλωτές να ανακαλύψουν ένα σύγχρονο και φιλόξενο περιβάλλον, γεμάτο μοναδικές προσφορές και εκπλήξεις!