Οι αυθεντικές αξιολογήσεις αγοραστών στα Public ξεπέρασαν τις 260.000

Περίληψη: Το ecommerce περιβάλλον έχει συγκεντρώσει πάνω από 260.000 αυθεντικές αξιολογήσεις σε όλες τις κατηγορίες, παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες στους επισκέπτες μας.

Η αναλυτική πληροφόρηση είναι απαραίτητη για τον σύγχρονο καταναλωτή. Πριν από οποιαδήποτε αγορά, οι πελάτες αναζητούν reviews, απόψεις άλλων χρηστών, παρουσιάσεις και συγκρίσεις μεταξύ συσκευών. Σχεδιάζοντας το ανανεωμένο μας ηλεκτρινό κατάστημα, λοιπόν, θεωρήσαμε επιτακτική ανάγκη την ενσωμάτωση αυτής της πληροφορίας, για να κάνουμε το αγοραστικό ταξίδι ακόμα πιο ομαλό για κάθε επισκέπτη. Αυτή η πληροφορία, όμως, για να παρέχει τη μέγιστη αξιοπιστία πρέπει να προέρχεται από εμπεριστατωμένες πηγές. Η καλύτερη πηγή είναι άνθρωποι που ήδη χρησιμοποιούν ένα προϊόν και για το λόγο αυτό ενσωματώσαμε τις απόψεις τους στο ecommerce περιβάλλον των Public.

Για να είμαστε όσο πιο αντικειμενικοί γίνεται, βγάλαμε τον εαυτό μας από την εξίσωση. Στηριχτήκαμε στην εμπειρία της Reevoo για να παρέχουμε αυθεντικές αξιολογήσεις από πραγματικούς αγοραστές σε κάθε επισκέπτη. Η Reevoo φροντίζει να επιβεβαιώσει τις πραγματικές αγορές που έχουν γίνει για ένα προϊόν και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αξιολογήσουν τα θετικά και τα αρνητικά του. Αυτή η εμπειρία ποσοτικοποιείται για να παρέχεται μία γρήγορη πληροφόρηση με την μορφή αστεριών. Για κάθε αξιολόγηση, όμως, οι επισκέπτες του Public.gr μπορούν να διαβάσουν αναλυτικά την εκάστοτε κριτική για να έχουν μία πιο πλήρη εικόνα. Μέσα από τις αυθεντικές αξιολογήσεις που παρέχονται από την Reevoo στους επισκέπτες του Public.gr, κάθε πιθανός πελάτης μπορεί να πάρει καλύτερες αποφάσεις, βασιζόμενος σε εμπεριστατωμένη πληροφόρηση.

Οι αγοραστές έχουν αγκαλιάσει την πρωτοβουλία

Τα shopper communities των Public σε Ελλάδα και Κύπρο συμβάλουν σημαντικά, καθώς συμμετέχουν ενεργά στην αξιολόγηση των αγορών τους, έχοντας ξεπεράσει συνολικά τα 260.000 reviews μέσα απ’ όλα τα ηλεκτρονικά, αγοραστικά κανάλια των Public. Σε λίγους μόλις μήνες το ανανεωμένο Public.gr έχει συγκεντρώσει πάνω από 260.000 αξιολογήσεις από τελικούς αγοραστές για όλες τις κατηγορίες τεχνολογίας, όπως τηλεοράσεις, κινητά και smartwatches, τις κατηγορίες ψυχαγωγίας, όπως βιβλία, μουσική και παιδικά παιχνίδια, αλλά και την νεότερη κατηγορία οικιακών συσκευών, που περιλαμβάνει ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια, καφετιέρες και κάθε άλλο είδος ηλεκτρικής συσκευής, μικρής ή μεγάλης.

Τα reviews αυτά αφορούν κάτι περισσότερο από 44.000 προϊόντα. Δεν περιορίζονται μόνο σε μία κατηγορία αλλά μπορεί να τα βρεις κανείς σε όλες. Αυθεντικές αξιολογήσεις από πραγματικούς πελάτες υπάρχουν για προϊόντα τεχνολογίας, οικιακών συσκευών και ψυχαγωγίας. Τα reviews αυτά υποβάλλονται στην πλατφόρμα Reevoo, μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες αξιολογήσεων στο παγκόσμιο επιχειρηματικό τοπίο. Εμφανίζονται με τη σύντομη μορφή τους στις σελίδες αποτελεσμάτων, ενώ μέσα στις σελίδες προϊόντων παρέχεται η αναλυτικότερη πληροφόρηση.

Στρατηγική συνεργασία Public Group και Reevoo

H στρατηγική συνεργασία του Ομίλου Public Group με τη Reevoo σε Ελλάδα και Κύπρο στηρίχθηκε στο κοινό μας όραμα να προσφέρουμε διαφάνεια. Μέσα από αυτή τη συνεργασία οι χρήστες είναι όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένοι πριν κάνουν την τελική τους επιλογή. Η υπηρεσία αυτή οδηγεί όλους τους χρήστες σε μια πιο εμπεριστατωμένη απόφαση, που είναι πιο απαραίτητη από ποτέ.