Public & BookVoice: Δημιούργησαν συλλογή με 300+ ηχητικά παραμύθια και βιβλία!

Περίληψη: Περισσότερα από 300 ηχητικά παραμύθια και βιβλία για παιδιά, είναι διαθέσιμα στα Public και το Public.gr μέσω της πλατφόρμας BookVoice, με τη μορφή μιας συλλογής.

Στα Public προσφέρουμε τη μεγαλύτερη συλλογή παραμυθιών και παιδικών βιβλίων σε μορφή audiobook στην πλατφόρμα BookVoice Kids, με στόχο να κρατήσουμε την πιο όμορφη συντροφιά σε όλα τα παιδιά! Ειδικότερα, τα «Ηχητικά παραμύθια και βιβλία σε μία συλλογή!» διαθέτουν περισσότερα από 300 διάσημα, διαχρονικά ηχητικά παραμύθια διεθνών και Ελλήνων δημιουργών, όπως οι αδερφοί Γκριμ, Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, Ιούλιος Βερν, Κάρολος Ντίκενς, Όσκαρ Ουάιλντ, Βίκτορ Ουγκώ, Ουίλιαμ Σέξπηρ, Αίσωπος και πολλών άλλων!

Αποκτώντας τα «Ηχητικά παραμύθια και βιβλία σε μία συλλογή!», μπορείς να απολαμβάνεις με μια μόνο συνδρομή, απεριόριστη πρόσβαση για 7 μήνες στην πλατφόρμα audiobooks BookVoice Kids, αποκλειστικά με παιδικό περιεχόμενο, σε πολύ προσιτή τιμή.

Η συγκεκριμένη καινοτόμα συλλογή, αποτελεί το ιδανικό δώρο για κάθε παιδί ηλικίας τριών έως εννέα ετών, καθώς μέσα από τις χιλιάδες ώρες ακρόασης παιδικών βιβλίων και παραμυθιών που προσφέρει το πακέτο, οι μικροί μας φίλοι όχι μόνο μπορούν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους ακουστικά βιβλία οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας –στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στις διακοπές– αλλά παράλληλα, να επενδύουν δημιουργικά τον χρόνο τους σε έναν κόσμο όπου οι οθόνες καταλαμβάνουν σημαντικό μέρος της καθημερινότητας τους. Αυτός ο εναλλακτικός τρόπος ψυχαγωγίας, επιτρέπει σε όλα τα παιδιά να εξερευνήσουν τον μαγικό κόσμο των audiobooks και να δημιουργήσουν με τη φαντασία τους, τους ήρωες των αγαπημένων τους παραμυθιών, όπως εκείνα θέλουν.

Με την αγορά αυτής της συλλογής, δίνεται πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό της πλατφόρμας με μία μόνο συνδρομή! Η συνδρομή στην πλατφόρμα έρχεται με τη μορφή ενός πακέτου που δεν περιλαμβάνει μόνο τον μοναδικό κωδικό για ενεργοποίηση της 7μηνης συνδρομής, αλλά επίσης, διαθέτει ένα εικονογραφημένο βίβλο 112 σελίδων, που βοηθά ενήλικες και παιδιά να ενεργοποιήσουν τη συνδρομή και να περιηγηθούν σε έναν φυσικό κατάλογο των προσφερόμενων τίτλων, συμπληρωματικά με τον ψηφιακό που θα βρουν μέσα στην εφαρμογή.

Στα Public, τον αγαπημένο προορισμό για όλη την οικογένεια για οτιδήποτε σχετικό με την ανάγνωση και τη δημιουργικότητα, συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε τις ψηφιακές υπηρεσίες που σου παρέχουμε στην κατηγορία του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας, δίνοντας νέες δυνατότητες σε μικρούς και μεγάλους!